Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Зашто је летовање на Малдивима добра опција?

Bookmark and Share

26.11.2023. Никола Стојановић

Ако сте љубитељи егзотичних путовања на далеке и узбудљиве дестинације онда је ова јужноазијска земља идеална локција за вас. Ова острвска држава налази се у Индијском океану и представља један назив за 1126 мањих и већих острва од којих је само око 200 насељено. 

Илустрација
Илустрација

Малдиви су одавно постали атрактивна дестинација за наше туристе и зато се налазе на врху понуде скоро свих већих туристичких агенција. 

Летовање на Малдивима је незаборавно искуство које ће сваког посетиоца оставити без даха. Повољна клима, нетакнута природа и плава и чиста вода освежиће вашу и душу и тело. 

Егзотична дестинација која је увек популарна 

Иако је ово најчешћа дестинација за младе брачне парове који ту проводе свој медени месец, ту долазе и други бројни туристи са различитим очекивањима и жељама. 

Осим нетакнуте природе, идеалне воде и савршених плажа где ћете провести незаборавне дане свог одмора ову локацију посебном чине и атракције које она може понудити. 

Осим у чаролији која се налази свуда око вас имаћете прилику да у уживате у потпуно безбедном роњењу са ајкулама, дружењу и сликању са ражама, одласку на пешчани спруд, посматрању делфина изблиза, вожњи кајацима или даскама са веслима или пак романтичној вечери на плажи. 

Због свих тих атрактивних и јединствених искустава које можете да доживите, прелепим белим пешчаним плажама, плаветнилу воде које оставља без даха довољно је да ово за већину буде права дестинација из снова.

Најбољи смештај вила парк Сун Исланд Ресорт-у

Када је реч о смештају на овом нестварном острву на неком од 200 насељених мањих острва може бити прави изазов наћи идеално место. Увек је најбоља опција ићи преко агенција које имају проверене локације за смештај. 

Као један од најпопуларнијих показао се вила парк Сун Исланд Ресорт који се налази на Nalaguraidhoo једном од највећих острва на Малдивима. Од аеродрома до Сун Исланд Ресорт-а долази се унутрашњим летом и брзим бродом који превоз је перфектно организован са укупним временским трајањем од 30 минута. 

Сун Исланд Ресорт сваке године унапређују своје услуге и доста новца улаже у реновирање и прилагођавање савремним потребама туриста. На једном месту можете наћи многобројне активности уз удобан и комфоран смештај и одличну кулинарску понуду.  

У зависности од тога колико чланова ваше породице или групе долази и новца који сте у могућности да издвојите за смештај добићете неку од предивних вила у Сун Исланд Ресорт-у. У цену су урачанута сва три оброка уз могућу доплату за all inclusive услугу. 

Добар однос цене и квалитета путовања

Приликом first или last минут понуде можете добити одличне попусте на ову врсту путовања. Али и њихова редовна цена која укључује превоз, смештај, оброке и одређене атракције осигурава да се додатно потроши мимално новца јер све што вам је потребно имате на једном месту. 

Као што је услуга коју нуди Сун Исланд Ресорт потупна у сваком смислу, таква би требало да буде и свака друга како би се обезбедио максимални ужитак и одмор који ће се препричавати годинама са дивним успоменама. 

Дакле за новац који сте спремни да уложите и који бисте можда и потрошили на некој ближој морској дестинацији скоро је једнак ономе који ће вам бити потребан за овај целокупни доживљај на егзотичној дестинацији. 

 


#   туризам   летовање   острво   Малдиви
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима