Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zašto je letovanje na Maldivima dobra opcija?

Bookmark and Share

26.11.2023. Nikola Stojanović

Ako ste ljubitelji egzotičnih putovanja na daleke i uzbudljive destinacije onda je ova južnoazijska zemlja idealna lokcija za vas. Ova ostrvska država nalazi se u Indijskom okeanu i predstavlja jedan naziv za 1126 manjih i većih ostrva od kojih je samo oko 200 naseljeno. 

Ilustracija
Ilustracija

Maldivi su odavno postali atraktivna destinacija za naše turiste i zato se nalaze na vrhu ponude skoro svih većih turističkih agencija. 

Letovanje na Maldivima je nezaboravno iskustvo koje će svakog posetioca ostaviti bez daha. Povoljna klima, netaknuta priroda i plava i čista voda osvežiće vašu i dušu i telo. 

Egzotična destinacija koja je uvek popularna 

Iako je ovo najčešća destinacija za mlade bračne parove koji tu provode svoj medeni mesec, tu dolaze i drugi brojni turisti sa različitim očekivanjima i željama. 

Osim netaknute prirode, idealne vode i savršenih plaža gde ćete provesti nezaboravne dane svog odmora ovu lokaciju posebnom čine i atrakcije koje ona može ponuditi. 

Osim u čaroliji koja se nalazi svuda oko vas imaćete priliku da u uživate u potpuno bezbednom ronjenju sa ajkulama, druženju i slikanju sa ražama, odlasku na peščani sprud, posmatranju delfina izbliza, vožnji kajacima ili daskama sa veslima ili pak romantičnoj večeri na plaži. 

Zbog svih tih atraktivnih i jedinstvenih iskustava koje možete da doživite, prelepim belim peščanim plažama, plavetnilu vode koje ostavlja bez daha dovoljno je da ovo za većinu bude prava destinacija iz snova.

Najbolji smeštaj vila park Sun Island Resort-u

Kada je reč o smeštaju na ovom nestvarnom ostrvu na nekom od 200 naseljenih manjih ostrva može biti pravi izazov naći idealno mesto. Uvek je najbolja opcija ići preko agencija koje imaju proverene lokacije za smeštaj. 

Kao jedan od najpopularnijih pokazao se vila park Sun Island Resort koji se nalazi na Nalaguraidhoo jednom od najvećih ostrva na Maldivima. Od aerodroma do Sun Island Resort-a dolazi se unutrašnjim letom i brzim brodom koji prevoz je perfektno organizovan sa ukupnim vremenskim trajanjem od 30 minuta. 

Sun Island Resort svake godine unapređuju svoje usluge i dosta novca ulaže u renoviranje i prilagođavanje savremnim potrebama turista. Na jednom mestu možete naći mnogobrojne aktivnosti uz udoban i komforan smeštaj i odličnu kulinarsku ponudu.  

U zavisnosti od toga koliko članova vaše porodice ili grupe dolazi i novca koji ste u mogućnosti da izdvojite za smeštaj dobićete neku od predivnih vila u Sun Island Resort-u. U cenu su uračanuta sva tri obroka uz moguću doplatu za all inclusive uslugu. 

Dobar odnos cene i kvaliteta putovanja

Prilikom first ili last minut ponude možete dobiti odlične popuste na ovu vrstu putovanja. Ali i njihova redovna cena koja uključuje prevoz, smeštaj, obroke i određene atrakcije osigurava da se dodatno potroši mimalno novca jer sve što vam je potrebno imate na jednom mestu. 

Kao što je usluga koju nudi Sun Island Resort potupna u svakom smislu, takva bi trebalo da bude i svaka druga kako bi se obezbedio maksimalni užitak i odmor koji će se prepričavati godinama sa divnim uspomenama. 

Dakle za novac koji ste spremni da uložite i koji biste možda i potrošili na nekoj bližoj morskoj destinaciji skoro je jednak onome koji će vam biti potreban za ovaj celokupni doživljaj na egzotičnoj destinaciji. 

 


#   turizam   letovanje   ostrvo   Maldivi
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima