Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Амерички амбасадор Кајл Скат посетио Ниш

rssBookmark and Share

Ниш 12.12.2016.

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић разговарао је данас у Градској кући са Његовом Екселенцијом Амбасадором САД-а у Србији Кајлом Рејндолфом Скатом о унапређењу сарадње Града Ниша са представницима САД-а у нашој земљи.

Амерички амбасадор Кајл Скат посетио Ниш

На састанку је истакнуто да је у протеклом периоду сарадња била на изузетном нивоу, да је у Ниш уложено више од милијарду америчких долара инвестиција ове земље, да је реализовано много програма које је финансијски подржала амбасада, али је истакнуто да свакако постоји место за унапређење сарадње.

Градоначелник Булатовић поручио је да је нама као локалној заједници јако стало до реализације америчке инвестиције Нови Ниш, за коју је камен темељац положен у априлу ове године, да постоји одлична сарадња са компанијом Филип Морис али да као град желимо још америчких инвестиција у Нишу, и да се са некима већ воде разговори.

Његова Екселенција Амбасадор САД-а Кајл Рејндолф Скат захвалио се на гостопримству и честитао градоначелнику на избору за првог човека града и поручио да ће са своје стране учинити све да се сарадња са центром југоисточне Србије, Нишем, упреди на свим пољима.


#   Ниш   амбасадор   инвестиције   Дарко Булатовић   Филип Морис   градска кућа   Нови Ниш   камен темељац   Кајл Скот
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима