Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Аутомобил слетео с пута, жена и њено двоје деце повређено

rssBookmark and Share

05.08.2013. Autor: Rts

У ширем центру Ниша, на кривини у Улици Војводе Гојка, аутомобил је слетео с пута и завршио у рупи где је некада била бензинска станица. Жена која је управљала аутомобилом и њено двоје деце задобили су само лакше повреде.

Аутомобил слетео с пута, жена и њено двоје деце повређено

У ширем центру Ниша догодила се саобраћајна незгода у којој, на срећу, нико није теже повређен. Жена која је управљала аутомобилом и њено двоје деце прошли су са лакшим повредама.

Шта је узрок ове саобраћајне незгоде, за сада је тешко рећи јер се полиција још није огласила. Интервенисали су ватрогасци, хитна помоћ и саобраћајна полиција, јер ово није први пут да аутомобил из кривине заврши у оближњој рупи, где је некада била бензинска станица.

"Ово је шести аутомобил који је имао овакву хаварију. Тражио сам од комуналне полиције пре неки дан да ми дозволе да затрпам то о свом трошку, да овде направим парк, да има зеленила", каже Миодраг Младеновић.

Лекари саветују да возачи због високих температура буду пажљивији како би на време уочили промене на путу.

"У условима са повишеном температуром долази до малаксалости и до ослабљености чула, тако да возачи морају бити свесни тога да кад улазе у возило да су услови за вожњу лоши", каже др Драгиша Алексић из Хитне помоћу у Нишу.

Кривину у Улици војводе Гојка у Нишу од рупе пуне смећа за сада одваја само слабо причвршћена метална ограда.


#   полиција   Хитна помоћ   саобраћајна незгода   аутомобили   Драгиша Алексић   саобраћајна полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима