Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Automobil sleteo s puta, žena i njeno dvoje dece povređeno

rssBookmark and Share

05.08.2013. Autor: Rts

U širem centru Niša, na krivini u Ulici Vojvode Gojka, automobil je sleteo s puta i završio u rupi gde je nekada bila benzinska stanica. Žena koja je upravljala automobilom i njeno dvoje dece zadobili su samo lakše povrede.

Automobil sleteo s puta, žena i njeno dvoje dece povređeno

U širem centru Niša dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, niko nije teže povređen. Žena koja je upravljala automobilom i njeno dvoje dece prošli su sa lakšim povredama.

Šta je uzrok ove saobraćajne nezgode, za sada je teško reći jer se policija još nije oglasila. Intervenisali su vatrogasci, hitna pomoć i saobraćajna policija, jer ovo nije prvi put da automobil iz krivine završi u obližnjoj rupi, gde je nekada bila benzinska stanica.

"Ovo je šesti automobil koji je imao ovakvu havariju. Tražio sam od komunalne policije pre neki dan da mi dozvole da zatrpam to o svom trošku, da ovde napravim park, da ima zelenila", kaže Miodrag Mladenović.

Lekari savetuju da vozači zbog visokih temperatura budu pažljiviji kako bi na vreme uočili promene na putu.

"U uslovima sa povišenom temperaturom dolazi do malaksalosti i do oslabljenosti čula, tako da vozači moraju biti svesni toga da kad ulaze u vozilo da su uslovi za vožnju loši", kaže dr Dragiša Aleksić iz Hitne pomoću u Nišu.

Krivinu u Ulici vojvode Gojka u Nišu od rupe pune smeća za sada odvaja samo slabo pričvršćena metalna ograda.


#   policija   Hitna pomoć   saobraćajna nezgoda   automobili   Dragiša Aleksić   saobraćajna policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima