Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ватрени филмски обрачун две групе младића

rssBookmark and Share

22.01.2013. Autor: T.S.

Две групе завадјених младића око поноћи између недеље и понедељка у најпрометнијој лесковачкој улици Николе Скобаљића поделиле су медјусобну правду пиштољима.

Ватрени филмски обрачун две групе младића

Прострелне ране добили су М.Г. (28) и С.Ц.(36) из Лесковца први упределу врата а други у лицу у правцу ува,док је треће лакше пшовредјени В.Т.(25) из Рудара прошао са лакшим нагњечењем потиљачног дела главе.

Они сус е возили у таксију,овдашњег „Палма-таксија“ када их је који минут иза поноћи пресрео бели комби лесковачких регистарских таблица и препречио им пут.Како незванично сазнајемо у овдашњој ПУ они су извелиу таксисту из аутомобила претњом пиштоља а аоднах пуцалли у правцу оштећеног М.Г. Рикошет метка у аутомобилу повредио је,незванично сазнајемо, сувозача С.Ц. његовог комшију.

Тројица младића из комбија повредили су ударцима у главу највероватније металним предметом треће оштећеног Т.М. Сви повредјени су колима хитне помоћи пшребачени у Лесковачки болнички центар,а након указане помоћи из превентиввних ртразлога у Клинички центар у Нишу али су одатле отпуштени на кућно лечење. Нападачи из комбија су се одмах након инцидента удаљили са лице места. Истрага је у току.


#   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима