Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vatreni filmski obračun dve grupe mladića

rssBookmark and Share

22.01.2013. Autor: T.S.

Dve grupe zavadjenih mladića oko ponoći između nedelje i ponedeljka u najprometnijoj leskovačkoj ulici Nikole Skobaljića podelile su medjusobnu pravdu pištoljima.

Vatreni filmski obračun dve grupe mladića

Prostrelne rane dobili su M.G. (28) i S.C.(36) iz Leskovca prvi upredelu vrata a drugi u licu u pravcu uva,dok je treće lakše pšovredjeni V.T.(25) iz Rudara prošao sa lakšim nagnječenjem potiljačnog dela glave.

Oni sus e vozili u taksiju,ovdašnjeg „Palma-taksija“ kada ih je koji minut iza ponoći presreo beli kombi leskovačkih registarskih tablica i preprečio im put.Kako nezvanično saznajemo u ovdašnjoj PU oni su izveliu taksistu iz automobila pretnjom pištolja a aodnah pucalli u pravcu oštećenog M.G. Rikošet metka u automobilu povredio je,nezvanično saznajemo, suvozača S.C. njegovog komšiju.

Trojica mladića iz kombija povredili su udarcima u glavu najverovatnije metalnim predmetom treće oštećenog T.M. Svi povredjeni su kolima hitne pomoći pšrebačeni u Leskovački bolnički centar,a nakon ukazane pomoći iz preventivvnih rtrazloga u Klinički centar u Nišu ali su odatle otpušteni na kućno lečenje. Napadači iz kombija su se odmah nakon incidenta udaljili sa lice mesta. Istraga je u toku.


#   Klinički centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima