Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Министар Стефановић посетио Лесковац

rssBookmark and Share

Лесковац 16.10.2016.

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је данас Лесковац и одржао радни састанак са представницима ПУ у Лесковцу, градоначелником Гораном Цветановићем и начелником Јабланичког управног округа Божидаром Стојиљковићем.

Министар Стефановић посетио Лесковац

Он је оценио да је Лесковац безбедан град што значи да се ради на сузбијању општег криминалитета, да је присутан његов пад и да је степен расветљености кривичних дела 70 посто.

- Грађани могу да буду сигурни и безбедни јер нема извршења најтежих кривичних дела или их има у најмањем могућем проценту. Полицијска управа улаже велике напоре да полицију приближи грађанима, да покажемо да можемо да радимо ефикасније, оценио је министар Стефановић истичући као добру праксу пројекат „Лесковац - сигуран град“ који подразумева директну комуникацију са грађанима, промовисање добрих вредности, борбу против насиља у породици и против вршњачког насиља.

Стефановић је након разговора са градоначелником Лесковца Гораном Цветановићем најавио и да ће Град Лесковац у наредном периоду радити на повећању степена безбедности лесковачких школа, које би требало да буду покривене видео надзором.

У поподневним часовима је у центру града испред Културног центра одржан тактичко-технички збор припадника саобраћајне полиције, жандармерије, коњице, као и оркестра полиције коме је присуствовао велики број грађана, нарочито деце.


#   Лесковац   Горан Цветановић   МУП РС   Небојша Стефановић   Полицијска управа   видео надзор
@CvetanovicG @nesastefanovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима