Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ministar Stefanović posetio Leskovac

rssBookmark and Share

Leskovac 16.10.2016.

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je danas Leskovac i održao radni sastanak sa predstavnicima PU u Leskovcu, gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem i načelnikom Jablaničkog upravnog okruga Božidarom Stojiljkovićem.

Ministar Stefanović posetio Leskovac

On je ocenio da je Leskovac bezbedan grad što znači da se radi na suzbijanju opšteg kriminaliteta, da je prisutan njegov pad i da je stepen rasvetljenosti krivičnih dela 70 posto.

- Građani mogu da budu sigurni i bezbedni jer nema izvršenja najtežih krivičnih dela ili ih ima u najmanjem mogućem procentu. Policijska uprava ulaže velike napore da policiju približi građanima, da pokažemo da možemo da radimo efikasnije, ocenio je ministar Stefanović ističući kao dobru praksu projekat „Leskovac - siguran grad“ koji podrazumeva direktnu komunikaciju sa građanima, promovisanje dobrih vrednosti, borbu protiv nasilja u porodici i protiv vršnjačkog nasilja.

Stefanović je nakon razgovora sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem najavio i da će Grad Leskovac u narednom periodu raditi na povećanju stepena bezbednosti leskovačkih škola, koje bi trebalo da budu pokrivene video nadzorom.

U popodnevnim časovima je u centru grada ispred Kulturnog centra održan taktičko-tehnički zbor pripadnika saobraćajne policije, žandarmerije, konjice, kao i orkestra policije kome je prisustvovao veliki broj građana, naročito dece.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   MUP RS   Nebojša Stefanović   Policijska uprava   video nadzor
@CvetanovicG @nesastefanovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima