Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишке демократе против новог градског руководства

rssBookmark and Share

04.07.2016. Јужна Србија Инфо

Одборници Демократске странке, на предстојећој седници Скупштине града Ниша, гласаће против избора предлога кандидата СНС и њених коалиционих партера за руководство града, стоји између осталог у саопштењу Градског одбора ДС у Нишу.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Одборници  Демократске странке, на предстојећој седници Скупштине града  Ниша, гласаће против избора предлога кандидата СНС и њених коалиционих партера за руководство града Ниша. СНС и њени нови – стари коалициони партнери су у претходне четири године показали да не знају и не могу одговорно и успешно да управљају градом и да су за најтежи положај становника Ниша у последњих 50 година криви управо они који су и претходне четири године управљали градом.

ДС ће гласати и против именовања директора јавних предузећа, институција и установа, против предлога за руководства градских општина  које ће уследити након поделе плена од стране радне групе СНС која ће одлучивати о расподели јавних предузећа и функција у Нишу.

ДС ће остати опозиција СНС против чије политике и нечасних дела се борила преходних 26 година с обзиром да је након ових избора грађанима коначно постало јасно да је СНС само друго име за СРС. Такође, коначно је постало јасно и да је поново на власт дошла црно-црвена коалиција која је 90. – их година грађанке и грађане Србије понизила, довела до ивице сиромаштва и водила ратове са земљама у окружењу.

Грађани Ниша добро памте како су живели под влашћу коалиције која је сада на власти и они нису гласали за градску власт која се формира ових недеља у Нишу. И то ће ДС јасно рећи у Скупштини града и против такве власти ће се борити свим расположивим средствима политичке борбе.

Одборници ДС у Нишу ће у Скупштини града Ниша и Скупштини градске општине Медијана у наредном периоду заступати интересе грађанки и грађана Ниша, у оквиру самосталних одборничких група ДС.

 

У Нишу, 03.07.2016.год.                                                                               

ГрО ДС Ниш

 


#   ДС   јавна предузећа     градска власт   градске општине
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима