Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niške demokrate protiv novog gradskog rukovodstva

rssBookmark and Share

04.07.2016. Južna Srbija Info

Odbornici Demokratske stranke, na predstojećoj sednici Skupštine grada Niša, glasaće protiv izbora predloga kandidata SNS i njenih koalicionih partera za rukovodstvo grada, stoji između ostalog u saopštenju Gradskog odbora DS u Nišu.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Odbornici  Demokratske stranke, na predstojećoj sednici Skupštine grada  Niša, glasaće protiv izbora predloga kandidata SNS i njenih koalicionih partera za rukovodstvo grada Niša. SNS i njeni novi – stari koalicioni partneri su u prethodne četiri godine pokazali da ne znaju i ne mogu odgovorno i uspešno da upravljaju gradom i da su za najteži položaj stanovnika Niša u poslednjih 50 godina krivi upravo oni koji su i prethodne četiri godine upravljali gradom.

DS će glasati i protiv imenovanja direktora javnih preduzeća, institucija i ustanova, protiv predloga za rukovodstva gradskih opština  koje će uslediti nakon podele plena od strane radne grupe SNS koja će odlučivati o raspodeli javnih preduzeća i funkcija u Nišu.

DS će ostati opozicija SNS protiv čije politike i nečasnih dela se borila prehodnih 26 godina s obzirom da je nakon ovih izbora građanima konačno postalo jasno da je SNS samo drugo ime za SRS. Takođe, konačno je postalo jasno i da je ponovo na vlast došla crno-crvena koalicija koja je 90. – ih godina građanke i građane Srbije ponizila, dovela do ivice siromaštva i vodila ratove sa zemljama u okruženju.

Građani Niša dobro pamte kako su živeli pod vlašću koalicije koja je sada na vlasti i oni nisu glasali za gradsku vlast koja se formira ovih nedelja u Nišu. I to će DS jasno reći u Skupštini grada i protiv takve vlasti će se boriti svim raspoloživim sredstvima političke borbe.

Odbornici DS u Nišu će u Skupštini grada Niša i Skupštini gradske opštine Medijana u narednom periodu zastupati interese građanki i građana Niša, u okviru samostalnih odborničkih grupa DS.

 

U Nišu, 03.07.2016.god.                                                                               

GrO DS Niš

 


#   DS   javna preduzeća     gradska vlast   gradske opštine
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima