Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пролом Бања: Пољопривредне школе Србије на једном месту

rssBookmark and Share

Прокупље 29.03.2017. Јужна Србија Инфо

Пољопривредна школа “Радош Јовановић Сеља” из Прокупља била је домаћин Заједници пољопривредних школа Србије који су одржани у Пролом Бањи. На овим традиционалним сусретима присуствовало је 130 професора и стручних сарадника из 50 пољопривредних школа.

Фото: Општина Куршумлија
Фото: Општина Куршумлија

Представници школа из Суботице, Вршца, Футога, Зрењанина, Зајечара, Врања, Лесковца, Сурдулице, Алексинца, Пожаревца, Свилајнца и других градова Србије разменили су мишљења о досадашњем и плановима рада за наредни период.

- На тродневним сусретима запослених у пољопривредним школама Србије било је речи и о упису у наредну школску 2017/ 2018. годину, реализацији многих пројеката за унапређење и побољшање рада у школама и такмичењима ученика у разним областима, који ће се од 5. до 20. априла одржати у Руми, Зрењанину и Пoжеги, изјавио је директор прокупачке Пољопривредне школе Небојша Бјелић и истакао да је велики допринос у организовању и раду Заједнице школа дала већница за просвету и спорт Општине Прокупље Маја Ранђеловић.

На овим сусретима покренута је и иницијатива за школовање одраслих особа које раде у појединим пољопривредним гранама без адекватне школске спреме. Током боравка у Топлици учесници сусрета обишли су Ђавољу варош и Топличке винограде у Гојиновцу.

Коментара: 0


#   Прокупље   Алексинац   Пролом Бања   Пољопривредна школа   Земун   Маја Ранђеловић   Вршац   сусрет   Радош Јовановић Сеља ПШ   Небојша Бјелић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима