Јужна Србија Инфо

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Јавна расправа о Нацрту буџета: Већина сагласна да је буџет развојни и социјални, примедбе на кратак рок од објаве до јавне расправеРужић у Нишу: Настављамо подршку развоју ученичких задругаГрадоначелници Ниша Награда за промоцију Ниша као туристичке дестинацијеНиш: Позив за јавну расправу о Нацрту одлуке о буџету за 2023. годинуДвери Ниш критикују "last minute" заказивање јавне расправе о Нацрту буџета ГрадаОбновљен дрвени мост на Габровачкој реци код Ћеле–кулеПрешево: Ухапшен 19-годишњак из Сомбора због кријумчарења мигранaта


Oбновљен је прилазни дрвени мост на Габровачкој реци до Ћеле–куле, поправљенр стазе и уређена околина.
Полиција је у селу Букаревац у околини Прешева ухапсила 19-годишњака из Сомбора у чијем је комбију пронашла 21 ирегуларног мигранта из Сирије, као и jедног из Ирака.
У среду увече је у нишкој Градској кући одржана јавна расправа о Нацрту буџета за 2023. годину у којој су учествовали грађани Ниша са својим предлозима за даљи развој града, изградњу путне и комуналне инфраструктуре, социјална давања и за издвајања у другим областима друштвеног живота.
Српски покрет Двери најоштрије протестује због начина заказивања јавне расправе о Нацрту буџета Града Ниша за 2023. годину. Начин заказивања за сутрадан од објаве Нацрта типичан је пример дилетантизма, ароганције и суштинске небриге о мишљењу грађана Ниша о најкрупнијим темама које се директно тичу наших живота, а буџет је једна од најзначајнијих, наводе у саопштењу.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Амерички магазин "Форбс" препоручује својм читаоцима да путујући Балканом не пропусте да посете и мање позате туристичке дестинације и градове. Једна од њихових препорука за ТОП 5 дестинација је град Ниш!
По многима, славна генерација Факултета спорта и визичког васпитања у Нишу 1978.-1979. окупила се прошлог викенда поново, након четири деценије. У амфитетару факултета могли су се видети још увек активни, професори и наставници физичке културе из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Ниша, градова југа Србије и шире.
Виолончелиста Немања Станковић, одржаће концерт у уторак, 6. децембар 2022. године, у Нишком културноном центру, са почетком у 20 сати.
ТРИБИНА на тему „ ЖЕНСКА НЕПЛОДНОСТ И НАЈМИСТЕРИОЗНИЈИ УЗРОК НЕПЛОДНОСТИ – ЕНДОМЕТРИОЗА“ која се организује уз подршку Канцеларије за младе Градске општине Палилула, одржаће се у уторак, 22.11.2022. у сали Нишког културног центра, од 18:00 сати.
Тема криптовалута је данас изузетно актуелна - иако је и даље мало области свакодневног живота где су криптовалуте прихваћене за употребу, много тога се сада у свету може њима купити, а оне постају све популарније и у онлине казинима.
У Градској кући 07.12.2022. године у 18.00 сати биће одржана јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету Града Ниша за 2023. годину. У јавној расправи могу да учествују сва заинтересована лица, представници удружења грађана, невладиних организација, институција, стручна и остала јавност и представници медија.
Поводом навода у јавности о боравку градоначелнице Ниша Драгане Сотировски у Бриселу и седишту Курске облати у Русији у „исто време“, а у циљу истинитог информисања јавности, редакција Јужне Србије Инфо је контактира градоначелницу да појасни информације које су претходних дана пласирали поједини опозициони медији.
Јужна Србија је још један, прелепи, део наше земље који поседује бање, језера, историју, културу, археолошка налазишта, традицију, љубав према храни и чувени јужњачки темперамент који воли песму, игру и штедњу.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима