Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Познати водитељ не може без “пиротске вијагре”

rssBookmark and Share

Пирот 10.03.2014. Ало

Познати водитељ једном у два месеца купује кобасицу која је позната као добар афродизијак, а снабдева се и ракијом из села у Србији

Познати водитељ не може без “пиротске вијагре”

Многи мушкарци са наше јавне сцене себе у јавности представљају као мачо мушкарце у пуној снази, а никада нико није признао да користи „вијагру“. Водитељ Иван Ивановић је један од најбољих купаца овог производа, који добија директно из Пирота.

Наиме, док се многе познате личности хвале кавијаром и сушијем као омиљеним јелом, Иван Ивановић ипак више воли српску кухињу те му је омиљена храна „пиротска вијагра“. У питању је пеглана кобасица коју познати водитељ наручује на свака два месеца из села Држине код Пирота, и то по пет килограма, а након што му кобасице заједно са ракијом пошаљу аутобусом, Ивановић свој пакет преузме у Београду.

- Иван је одушевљен кобасицом из овог краја, али и ракијом. Он свака два месеца наручује по пет килограма ове пеглане кобасице која се зове „пиротска вијагра“ од једног човека из села Држине крај Пирота. Он му све то спакује и пошаље аутобусом, а Иван то сачека и преузме у Београду. Ова кобасица је од јунећег, козјег, овчјег и магарећег меса и веома је укусна. Иначе, многи сматрају да има афродизијачко својство зато је и добила име „вијагра“ - изјавио је извор близак особи од које се Ивановић снабдева.

- Не верујем да сам поједе ту количину, иако је веома доброг укуса. Верујем да подели породици и пријатељима. Поруџбине за ово месо су велике, али не бих знао да вам кажем да ли због укуса или њеног дејства. Мушкарци су наше најбоље муштерије - додаје наш извор.

У намери да сазнамо да ли „пиротска вијагра“ за њега има афродизијачко дејство, позвали смо познатог водитеља, али до закључења овог броја нисмо успели да дођемо до коментара.

Коментара: 0


#   Пирот   село   пеглана кобасица   Иван Ивановић   водитељ
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима