Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

"Врео" викенд, температура и до 42 степенаМушкарац из Трговишта возио са туђим таблицама и без дозволеВучић: Знам за одлуку "Геокса" о одласку из Србије, нећемо оставити Врање на цедилуСотировски појаснила своју објаву на Фејсбуку упућену појединим опозиционим представницимаНова бициклистичка стаза повезује две градске општине у НишуТелеграм о објави рата Србији прво стигао у НишМариника Тепић и Ђилас у Нишу: Политички блед и већ виђен наступ пред грађанима и новинарима


Сунчано и веома топло. После подне уз изоловани развој облачности ређа појава краткотрајних пљускова и грмљавине. Ветар слаб, јужни и југозападни.
Припадници ПУ у Прокупљу расветлили су серију тешких крађа и, по налогу Основног јавног тужилаштва у овом граду, поднеће кривичнe пријавe против педесеттрогодишњег и тридесетдеветогодишњег мушкарца из околине Прокупља, осумњичених да су извршили ова кривична дела.
Драган Видојковић, новинар, филмски и ТВ стваралац, оснивач Медијске еколошке мреже Србије "ЕКОполис" из Ниша, овогодишњи је добитник Признања за нарочит допринос подизању еколошке свести на филму „Петар Лаловић“ , Фестивала туристичког и еколошког документарног филма „Врмџа фест ”
Након објаве на свом званичном Фејсабук профилу у којој се осврће на критике појединих опозиционих представника и пореди резултате садашње и предходне власти, градоначелница Ниша Драгана Сотировски је појаснила, коме је њен пост био намењен.
Председник Србије Александар Вучић поручио је, поводом вести о одласку "Геокса" из Србије, да држава неће оставити Врање на цедилу. Вучић је, упитан да прокоментарише одлазак инвеститора из Србије, казао да увек води рачуна и о томе и да већ два месеца зна за одлуку "Геокса".
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 31. јул 2021. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Традицонална гастро-туристичка манифестација "Дани банице", уз богат забавни програм, одржаће се у Белој Палнци од 13. до 15. августа.
Од четвртка 29. јула, у Нишу у организацији Пливачког савеза Србије, се одржава Државно првенство у пливању. Такмичење траје до недеље 1. августа.
На конкурсу за доделу „Драинчеве награде за поезију“ пристигло је 36 књига. Комисија, коју су сачињавали Горан Максимовић – председник комисије и чланови Тања Крагујевић и Драган Огњановић, изабрала је 10 књига за доделу Драинчеве награде за поезију објављених у 2020. години на српском говорном подручју. За ову престижну награду аутори су из Београда, Новог Сада и Бања Луке.
У Covid објектима Клиничког Центра Ниш, хоспитализован је укупно 10 пацијенатa. Код 2 пацијента је потврђено присуство вируса Covid-19..
Горан Бреговић је овогодишњи добитник Нишвил Гранд При „Шабан Бајрамовић".
Према последњим информацијама Управе граничне полиције РС, задржавања на нашим граничним прелазима су промељива. Највеће гужве су на Батровцима и Прешеву. На путничким терминалима "Прешево" чека се око 120 минута.
"Звезда" фестивала духовне музике "Музички едикт" монах Серафим Бит-Хариби и певачи његовог хора из Грузије одушевили су публику у Саборној цркви
Полагање вожње у данашње време захтева доста одрицања. Наиме, увођењем новог Закона о саобраћају у 2017. години, режим обуке и полагања се знатно променио. Сада обука траје дуже, па кандидати морају да издвоје довољно слободног времена. Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима