Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Црвени картон" и "Болесна штенад" 19. јануара у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 08.01.2018. Саша Марковић Гидра, Јужна Србија Инфо

За Црвени Картон, музички критичари кажу да су једни од предводника нове генерације српских бендова и тренутно је бенд са највише наступа на рок сцени Србије у 2017 години. Болесна Штенад је бенд који постоји више од пола деценије, а себе називају једним од визуелно најружнијих бендова у региону.

"Црвени картон" и "Болесна штенад" 19. јануара у Нишу

Концертно сигурно један од најактивнијих, најсмелијих и најтраженијих млађих бендова у Србији, који после недавне победе на “БАРФ”-у и путовањима по разним градовима Србије и региона, по други пут долазе у Ниш, тачније у клуб “Фидбек”.

Карте у претпродаји Vintage Shop

Цена карте: 300 рсд.

Болесна Штенад је бенд који постоји више од пола деценије, а себе називају једним од визуелно најружнијих бендова у региону. Бенд је неуобичајен у сваком смислу, па и када је реч о биографији – немају је! У своја представљања неретко убацују измишљене и крајње сатиричне цитате, међу којима је и ''цитат'' једног од државника из региона:

”Одликује их невјероватан број физичких мана и душевних болести те живе у сталном страху да не заврше у неком циркусу, а све се то наравно одражава и на њихово стваралаштво. То је некакав покушај некакве умјетности, не знам ни ја како бих то назвао... боже ме... да нема ријечи да опишем колико је то одвратно...” (Филип Вујановић о Болесној Штенади у листу Слободна Далмација 23.08.2017)

Болесна Штенад и Црвени Картон // 19. јан, 23 часа, Фидбек клуб

Коментара: 0


#   Ниш   рок музика   Фидбек клуб   Црвени картон бенд   Болесна штенад бенд
@KlubFeedback @


 


[ Додај коментар ]