Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дечје одмаралиште Дивљана враћа "стари сјај"

rssBookmark and Share

Дивљана 09.06.2016. Град Ниш

Одмаралиште у Дивљани полако стабилизује своје пословање.
Дуговања из претходног периода су знатно смањена,а објекти су санирани и оспособљени за пријем деце.

Дечје одмаралиште Дивљана враћа "стари сјај"

Тренутно у Дивљани борави 28 штићеника установе “Мара” заједно са васпитачима, а менаџмент одмаралишта најављује долазак одређених спортских екипа током лета,како би спровели припреме у идеалним висинским условима.

Објекте у Дивљани је обишао градоначелник Ниша проф. др Зоран Перишић који је посетио и штићенике из установе „Мара“ који овде бораве.

“Изменом градског статута која се ускоро очекује предвидећемо и средства за кориснике установе „Мара“како би могли да бораве у природи и овом објекту који припада граду.“ - рекао је градоначелник.

Штићеници ове установе тренутно у Дивљани бораве захваљујући донацијама. Према њиховим речима храна је веома укусна, а задовољни су и смештајем као и природним лепотама које поседује овај крај.

Менаџмент одмаралишта упознао је градоначелника са тренутном ситуацијом и са проблемима са којима се сусреће. Ситуација је знатно боља него раније, јер одмаралиште је санирано и оспосбљено за рад са децом.Упошљено је укупно седамнаест радника, а поједини раде у две смене како би се што рационалније пословало.

Коментара: 0


#   Дивљана   Бела Паланка   Зоран Перишић   Мара центар   Дивљана дечје одмаралиште
@ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима