Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Milovanović: Danas u SNS krsnu slavu dočekujemo nikad jači i složniji!

rssBookmark and Share

Niš 26.10.2017. Z.S. Južna Srbija Info

"Ni nedelju dana nije prošlo od veličanstvene proslave devet godina od osnivanja Srpske napredne stranke, a već danas slavimo krsnu slavu Svetu Paraskevu u jedinstvu i nikad jači", izjavio je na obeležavanju u Nišu, poverenik Gradskog odbora Zvezdan Milovanivić.

Zvezdan Milovanović, Foto: Južna Srbija
Zvezdan Milovanović, Foto: Južna Srbija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu, proslavio je povečerje SV Petke u svojim novim prostorijama, sa članovima, funkcionerima, simpatizerima, zvaničnicima Grada i drugim ličnostima iz javnog života Niša.

Foto: Južna Srbija

Na pitanje novinara da li će pored beogradskih, biti raspisani i vanredni parlamentarni izbori, domaćin slave Milovanović kaže, "Ja lično nisam za vanredne republičke izbore, ali ako do njih i dođe, potpuno sam siguran da će SNS biti apsolutni pobednik, zahvaljujući pre svega postignutim rezultatima na svim nivoima i mudrom vođstvu predsednika Republike Srbije i naše stranke, Aleksandra Vučića".

Foto: Južna Srbija

Komentara: 2


#   Niš   SNS   Aleksandar Vučić   slava   Sveta Petka   Gradski odbor   Zvezdan Milovanović
@sns_srbija @avucic @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+) (-)

  Mi, 27.10.2017.:
  Reče on, ali da li i sam veruje u ovo. Pitam se, pitam..gde nestaje reč kao karakterna osobina č oveka nešto iza čega se čvrsto stoji. U svakom slučaju samo napred, gde god da idete.

 • (+3) (-)

  Fantom Slobode, 27.10.2017.:
  Nek raspiše i niške, ako sme- da vas "nagradimo" što nam grad propada, a vi se samo birate i raspoređujete.
  Ali, kladim se da ne sme!


[ Dodaj komentar ]