Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Блог

web дневници, web блог, колумне...

<<<45678>>>Укупно: 503  |  Приказано: 51 - 60

ГПС праћење возила и мониторинг

Никола Стојановић 04.04.2018.
ГПС праћење

Ако се питате да ли постоји разлика између мониторинга и гпс праћења возила, требало би да знате да је гпс мониторинг свеобухватнији појам. Наиме, то значи да под мониторинг спаде и гпс праћење возила, лица, али и других начина за спречавање провала и крађа, као и за спречавање злоупотреба.

опширније

Коментара: 2

Како дигитална ера утиче на пословање предузећа?

Никола Стојановић 26.03.2018.
Дигитална ера и пословање

Развој дигиталне ере умногоме је утицао на само пословање предузећа тако што се од једног традиционалног начина пословања прешло на савремени облик који подразумева лакше долажења до тражених информација од стране свих врста потрошача на тржишту.

опширније

Коментара: 0

САД има тајно оружје Х!Б

FES TV 14.03.2018.
Како САД владају светом

Ироничан видео који преноси сурову истину... Откривено је како Америка већ цео један век влада светом. То више није тајна !

опширније

Коментара: 0

Њима нико ништа не може, могу да купе све

01.02.2018.
Њима нико ништа не може

Прича са Фејсбук профила једног Крушевљанина говори о стању у овом граду, али и у целој Србији. Локални моћници пуни пара, којима нико ништа не може.

опширније

Коментара: 0

Експерти опште праксе!

Миодраг Тасић 25.01.2018.
Експерти опште праксе!

Човек се понекад запита зашто је измишљен телевизор? Чему служи тај "прозор у свет?" Неки сматрају за образовање становништва. Други су мишљења да је првенствена улога телевизије забава и увесељавање!

опширније

Коментара: 0

Миодраг Тасић: Година прође, никако да сјаши!

Миодраг Тасић 31.12.2017.
Година прође, никако да сјаши!

Прође лето седамнаесто. Мислимо на годину која неумитно ишчезава. Као и ми с њом, уосталом. А оно, никако да сјаши, мисли се на притиске, уцене, претње, којима смо непрестано изложени. Свака сличност с догађајима и личностима, читај личношћу, случајна је и злонамерна од оних који би је потражили негде другде!

опширније

Коментара: 0

Љубомир Живков Клиничка слика

Љубомир Живков 21.12.2017.
Клиничка слика

У Нишу је тик уз председника Републике био грађанин Босне и Херцеговине, Додик Милорад, звани наравно Миле, да не знам ко је мислио бих да је Вучићев телохранитељ.

опширније

Коментара: 0

Иронија судбине

Миодраг Тасић, Алексиначке вести 17.12.2017.
Иронија судбине

Живимо у интересантном времену. Догађаји се ређају као на филмској траци. Претње атомским ратом између две нуклеарне силе; Америке и Северне Кореје. Како да те не забрине? Мада смо ми Срби огуглали на све, па би вероватно и на радијацију. Постали смо имуни!

опширније

Коментара: 0

Утицај интернета и читање у дигиталном добу

Alisa Mura 11.12.2017.
Битка коју не смемо изгубити

Данас је интернет многима од нас постао главним извором информација. Читање дневних вести, блогова, гледање видео садржаја, па чак и слушање радија се одвија управо путем интернета. Стално смо спојени на мрежу свих мрежа и тражимо инстант информацију.

опширније

Коментара: 0

Из историје: Приче за незаборав

Миодраг Тасић, Алексинац Нет 08.12.2017.
Приче за незаборав

Крајем 19. и почетком 20. века на Балкану су постојале две самосталне српске државе; Краљевина Србија и Краљевина Црна Гора.

опширније

Коментара: 0

<<<45678>>>Укупно: 503  |  Приказано: 51 - 60


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима