Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловићева: Нисам променила мишљење да нишким аеродромом треба да управља Влада Србије!

rssBookmark and Share

Ниш 12.04.2018. Јужна Србија Инфо

Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да остаје при ставу да је прелазак управљања нишким аеродромом “Константин Велики” са Града Ниша на Владу Србије у интересу бржег развоја тог аеродрома, а да је коначна одлука на одборницима Скупштине Града Ниша.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

“Нисам променила мишљење да Аеродромом “Константин Велики” треба да управља Влада Србије, јер је то најбржи и најефикаснији начин да наставимо са улагањима у нишки аеродром, а све аргументе у прилог томе сам већ изнела”, рекла је Михајловићева, одговарајући на питања новинара у Влади Србије о ситуацији у вези с нишким аеродромом.

Она је нагласила да је Аеродром “Константин Велики” у Нишу био државни и остаје државни. “Нико ништа неће однети из Ниша, неће бити промена за запослене на аеродрому, нити за оне који га користе, већ се само мења начин на који ће се у њега улагати. Није Ниш ван Србије, него у Србији, као што држава Србија остаје присутна у Нишу”, поручила је Михајловићева.

фото: Јужна Србија

Коментара: 0


#   Ниш   Јужна Србија регион   Зорана Михајловић   Влада Републике Србије   аеродром
@Vlada_SR @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима