Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon promene rukovodstva u JP "Aerodrom Niš" i nedostatka sigurnih gostiju, zatvoren restoran na niškom aerodromu

rssBookmark and Share

Niš 04.11.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Restoran na niškom aerodromu „Konstantin Veliki“ u vlasništvu firme "Avio krilo", zatvoren je 1. novembra.
Iako su se u javnosti pojavili navodi da je aerodromski restoran zatvoren zbog smanjenja broja putnika, izvor Južne Srbije Info tvrdi da je razlog potpuno druge prirode.

Nakon promene rukovodstva u JP "Aerodrom Niš" i nedostatka sigurnih gostiju, zatvoren restoran na niškom aerodromu

"Ako su tačne informacije da je restoran na niškom aerodromu zatvoren zbog smanjenja broja putnika, zbog čega onda nije zatvorena i prodavnica koja je u sastavu iste firme, zakupca?", pita se naš izvor.

"Očigledno je da se zakupac nije snašao u toj vrsti ugostiteljstva i preterano se oslanjao na "sigurne goste". Javna je tajna da je aerodromski restoran najviše prihodovao od JP "Aerodrom Niš", a nakon promene direktora preduzeća, kao i nedostatka, "uticajnih posrednika" iz RRA "Jug", prestala su takva "sponzorstva" na štetu grđana", tvrdi naš sagovornik.

Inače, ugovor o zakupu je važio do 3. maja 2019. godine, ali je raskinut uz najavu od osam dana ranije, prema klauzuli "promena uslova poslovanja".

Iz JP "Aerodrom Niš" kažu "da je restoran privremeno ne radi nakon otkaza zakupca. Ugovorom o zakupu između Javnog preduzeća ,,Aerodrom Niš“ i zakupca ,,Avio krilo“ koji je potpisan 11. marta 2016. godine predviđen je otkazni rok od osam dana za raskid ugovora. Zakupac je najavio raskid ugovora 22. oktobra 2018. godine sa prestankom rada na dan 31. oktobra 2018. godine"

Oni dodaju, da se intenzivno radi na ponovnom uspostavljanju ugostiteljskih usluga na aerodromu. 

Komentara: 0


#   Niš   aerodrom   Vladica Đurđanović   Avio krilo preduzeće
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima