Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Crna hronika

Hronika

12345>>>Ukupno: 6767  |  Prikazano: 1 - 10

U vozilu na auto-putu kod Niša pronađen amfetamin

Južna Srbija Info - redakcija 05.05.2024.
Amfetamin, marihuana, novac

Pripadnici policije u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su J. V. (2003) iz ovog grada, kao i D. R. (1999) i S. S. (2002) iz okoline Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

opširnije

Komentara: 0

Pretresi u Nišu zbog prevara putem kol-centara, oštećeno više građana Nemačke

Južna Srbija Info - redakcija 02.05.2024.
Prevara putem kol-centar

Pripadnici MUP, Službe za borbu protiv visokotehnološkog su, postupajući po zamolnici za pružanje međunarodne pravne pomoći Nemačke, u saradnji sa Posebnim javnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali u međunarodnoj pakciji povodom prevara putem „kol centara“ vršenih od strane međunarodne organizovane kriminalne grupe, kojima je oštećeno više građana SR…

opširnije

Komentara: 0

Gradina: Sintetička droga u plišanom medi

Južna Srbija Info - redakcija 01.05.2024.
Sintetička droga u plišanom medi

Na graničnom prelazu Gradina carinici su 27. aprila sprečili neobičan pokušaj krijumčarenja, zaplenivši skoro kilogram, kako se sumnja, sintetičke droge metamfetamin, koju je jedan putnik sakrio i zašio u plišanog medu.

opširnije

Komentara: 0

Pokušaj ubistva u Nišu: Više puta nožem ubo četrdesetogodišnjeg muškarca

Južna Srbija Info - redakcija 01.05.2024.
Pokušaj ubistva u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim i efikasnim radom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su I. V. (1987) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu sa i I. L. (1985) iz Niša.

opširnije

Komentara: 0

"Pod alkoholom" na auto-putu kod Dimtrvograda vozio traktor u suprotnom smeru

Južna Srbija Info - redakcija 28.04.2024.

U neobičnom incidentu koji se dogodio na auto-putu Niš-Dimitrovgrad, u blizini Dimitrovgrada, juče oko 18:30 sati, saobraćajna policija privremeno je preusmerila saobraćaj sa preticajne na voznu saobraćajnu traku zbog vozila koje se kretalo u suprotnom smeru - poljoprivredne mašine, tačnije traktora sa priključnim oruđem.

opširnije

Komentara: 0

Nezgoda na pešačkom prelazu: Šestogodišnja devojčica povređena u centru Niša

RTS, Južna Srbija Info 28.04.2024.
Šestogodišnja devojčica povređena u centru Niša

U incidentu koji se desio u centru Niša, šestogodišnja devojčica jepovređena nakon što je udario automobil na pešačkom prelazu. Nezgoda se dogodila u ulici Milojka Lešjanina, u subotu nešto pre 15 sati časova.

opširnije

Komentara: 0

Ubedila starijeg muškarca da joj na njegovo ime kupi tri mobilna telefona, pametni sat i sklopi ugovor sa mobilnim operaterom

Južna Srbija Info - redakcija 27.04.2024.
Oštetila starijeg muškarca za 517.000 dinara

Pripadnici policije u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su dvadesetšestogodišnju ženu iz Vlasotinca, osumnjičenu da je počinila krivično delo prevara.

opširnije

Komentara: 0

Kriminalci falsifikovali isprave raseljenih Srba sa KiM u korist Albanaca, među njima matičari, policajac, bivši zaposleni na Megatrendu

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 24.04.2024.
Zloupotrebili isprava Srba u korist Albanaca

Na teritoriji Srbije, akcijom na osnovu naloga Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK-om, uhapšene su ukupno 17 osoba.

opširnije

Komentara: 0

Preminula porodilja u Vranju, Tužilaštvo pokrenulo istragu iako slučaj nije prijavljen

Nj.P. Južna Srbija Info 20.04.2024.
Preminula porodilja iz okoline Preševa

Tragičan događaj u porodilištu u Vranju šokirao je zajednicu nakon smrti porodilje R. A. (1987) iz okoline Preševa. Iako je beba preživela i nalazi se u dobrom stanju, smrt majke izazvala je potres u lokalnoj zajednici.

opširnije

Komentara: 0

Na Gradini zaplenjeno 27,5 kilograma marihuane

Južna Srbija Info - redakcija 20.04.2024.
Zaplenjeno 27,5 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Policijskom upravom Pirot, zaplenili su oko 27,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsili F. S. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

opširnije

Komentara: 0

12345>>>Ukupno: 6767  |  Prikazano: 1 - 10


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima