Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radovi učenika osnovnih škola u Prokuplju, na izložbi „Zajedno pomeramo granice”

rssBookmark and Share

Prokuplje 06.05.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Galeriju „Boža Ilić”, do 13. maja, krasiće radovi učenika osnovnih škola u Prokuplju, koji izlažu pod nazivom „Zajedno pomeramo granice”. Njih sedamnaestoro su na način na koji to najbolje umeju i znaju, uz vredan rad i neosporan talenat, naslikali umetnička dela, koja se s pravom nalaze na zidovima prokupačke galerije.

Radovi učenika osnovnih škola u Prokuplju, na izložbi „Zajedno pomeramo granice”

-Ostavljamo našim sugrađanima da na svoj način vide naše radove i uživaju u njima, jer lepota se ionako nalazi u oku posmatrača. Drago nam je da smo ovde mogli da pokažemo da likovna scena Toplice može i ima na koga da računa. Volimo ovu umetnost i ko zna, možda će neki od nas krenuti putem velikih slikarskih imena, a možda jednog dana, sa mnogo više iskustva i naslikanih dela, ponovo budemo zajedno na ovom mestu, rekli su nam učenici koji, svojim radovima, čine deo ove vrlo lepe izložbe.

Svi prokupački ljubitelji slikarstva i njihovi gosti, koje će možda imati za uskršnje praznike, mogu biti deo ove slikarske čarolije, tako što će posetiti galeriju i videti kako su to ovdašnji učenici zajedno pomerili granice.

Izložba je realizovana u organizaciji Osnovne škole „9. oktobar”.

Komentara: 0


#   Prokuplje   izložba   osnovci   Galerija Boža Ilić Prokuplje
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima