Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Javni konkurs za sufinansiranje kupovine bicikala

rssBookmark and Share

Niš 07.02.2022. Južna Srbija Info

Grad Niš raspisao je Javni konkurs za dodelu vaučera za kupovinu bicikala na koji imaju pravo fizička lica osim radnika direktnih ili indirektnih korisnika budžeta Grada.

Javni konkurs za sufinansiranje kupovine bicikala

Grad Niš će dati vaučere u visini od 5.000,00 dinara, a dobavljač bicikala poklanja još 1.500,00 dinara što znači da ukupna vrednost subvencije iznosi 6.500,00 dinara.

Grad Niš izdvojio je ukupno pet miliona dinara za dodelu vaučera u cilju promocije zdravih stilova života, smanjenja zagađenosti vazduha i zamene automobila biciklom kao prevoznim sredstvom.

Rok za podnošenje prijave je 30 dana od objavljivanja Javnog konkursa.

U Javnom konkursu koji je objavljen na adresi 

https://www.gu.ni.rs/2022/02/07/javni-konkurs-za-dodelu-vaucera-radi-sufinansiranja-kupovine-bicakala-sa-pratecom-dokumentacijom/ navedeni su uslovi za prijavu na Javni konkurs, adresa za podnošenje prijave, postupak izbora kandidata, svi potrebni obrasci, način objavljivanja preliminarne i konačne liste vrednovanja i rangiranja prijava.

Istovremeno grad Niš nastavlja izgradnju započetih biciklističkih staza duž najprometnijih bulevara uključujući i pravac ka Niškoj Banji.


#   Niš   bicikl   sufinansiranje   javni konkurs
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima