Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Preševo tri dana bez struje zbog remonta dalekovoda

rssBookmark and Share

Bujanovac 27.09.2010. Beta

Grad Preševo je zbog redovnog remonta na dalekovodu Preševo-Bujanovac od subote bez struje, o čemu je javnost bila na vreme obaveštena i upozorena, izjavio je danas direktor Elektrodistribucije Vranje Zoran Knežević.

Preševo tri dana bez struje zbog remonta dalekovoda


PREŠEVO - Knežević je agenciji Beta rekao da se osim remonta na dalekovodu, koji obavljaju ekipe Elektrodistribucije Vranje, ugrađuju i optički kablovi, kao i da su bez struje i sva sela koja se nalaze na putu od Preševa do Bujanovca.

"U pitanju je redovni remont dalekovoda za koji se nadamo da će biti završen sutra. Bez struje su i sela koja se nalaze duž dalekovoda jer smo remont počeli i sa preševske i sa bujanovačke strane da bi skratili vreme isključenja struje", kazao je Knežević.

On je naveo da sela u preševskoj i bujanovačkoj opštini koja se nalaze na putu dalekovoda ne bi ostala bez struje da je remont započet samo sa preševske strane.

Međutim, u tom slučaju bi se remont radio sedam dana, koliko bi grad Preševo bio bez struje, dok će ovako biti završen za četiri dana.

"Grad Bujanovac je izuzet iz isključenja jer se napaja na drugačiji način, dok se Preševu i selima koja se nalaze na putu dalekovoda struja isključuje od ranih jutarnjih časova do 18.00 svakog dana", kazao je Knežević.

Komentara: 0


#   Bujanovac   Preševo   bez struje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima