Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Sokobanja, oseti ritam prirode" - 16. Foto izazov, Sokobanja 2023

rssBookmark and Share

Sokobanja 08.07.2023. Južna Srbija Info

Turistička organizacija Sokobanja organizuje nagradni konkurs „XVI FOTO IZAZOV, SOKOBANjA 2023“, koji će biti otvoren do nedelje, 13.avgusta 2023. god. Tema ovogodišnjeg konkursa je „SOKOBANjA – OSETI RITAM PRIRODE“.

Foto: Nikola Dragićević
Foto: Nikola Dragićević

Svaki učesnik treba da, uz popunjenu prijavu, dostavi najviše 5 fotografija, u boji i isključivo u digitalnom formatu, na CD-u i to lično u prostorije Turističke organizacije Sokobanja, ili poštom na adresu ul. Trg Oslobođenja br. 2, 18230 Sokobanja, ili putem i-mejla na adresu tic@tosokobanja.rs.

Fotografije treba da budu veće od 8 Mpx (rezolucije 300 dpi). Fotografije moraju biti u koloru, obavezno u digitalnom formatu, izvorne, bez intervencija u vidu montaže, ili grafičke obrade dela koje menjaju kompoziciju i elemente. Fotografije moraju biti bez specijalnih efekata, i moraju da sadrže realistične, a ne apstraktne prikaze Sokobanje i okoline (odnosno u skladu sa zadatom temom).

Prijem fotografija trajaće do nedelje,13. avgusta 2023. godine, a proglašenje pobednika održaće se u petak, 25. avgusta, od 19:00 časova u Galeriji – legatu “Miluna Mitrovića”, kada će biti otvorena i izložba fotografija koje su ušle u uži izbor. Suorganizator izložbe je Narodna biblioteka „Stevan Sremac“ iz Sokobanje. Prvoplasirani autor dobija novčanu nagradu od 45.000 dinara, drugoplasirani 25.000, a trećeplasirani 10.000 dinara.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona na broj 018/833-988 odnosno putem mejla: tic@sokobanja.rs.

Prijava i propozicije konkursa mogu se preuzeti u PDF formatu ispod teksta.

Propozicije

Prijava


#   Sokobanja   fotografije   foto konkurs   Turistička organizacija Sokobanja
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima