Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlo Terzić 2005. godište mlada nada fudbala sa Palilule

rssBookmark and Share

Niš 02.03.2022. Južna Srbija Info

Prve fudbalske korake načinio je u FK KCN Železničar i nakon 7 godina, na poziv FK Radnički Niš januara 2021.godine prelazi u klub i nastupa u najkavlitenijem takmičenju u Srbiji za mlađe kategorije, za generaciju U17.

Mihajlo Terzić 2005. godište mlada nada fudbala sa Palilule

Nastupajući za FK Radnički Niš u utakmicama kvalitetne lige Srbije stekao je dodatno iskustvo i afirmaciju a januara ove godine prelazi u superligaša TSC iz Bačke Topole.

Po rečima talentovanog veziste, najzaslužniji zanjegov dosadašnji fudbalski razvoj je trener Saša Živadinović koji ga je trenirao punih 8 godina i u FK KCN Železničar i u FK Radnički Niš dok je nemerljiv doprinos njegovoj fizičkoj spremi dao kondicioni trener Ivan Tomić sa kojim je sarađivao prethodnih meseci.

FK TSC ima najbolje uslove u zemlji za razvoj mladih igrača , smeštaj i hrana su izuzetni, tereni su vrhunskog kvaliteta dok je infrastruktura kao u najboljim evropskim fudbalskim klubovima.

Odnos svih na akademiji je krajnje profesionalan, treneri su maksimalno posvećeni radu sa mladim igračima, puni su iskustva i znanja koje prenose igračima i jednostavno u klubu se obraća pažnja do najstitnijih detalja i ništa se ne prepušta slučaju.

Jednom rečju , sve je na neverovatnom nivou-izjavio je M.Terzić.

 


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Palilula GO   Mihalo Terzić
@NisRadnicki @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima