Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Milija Miletić: Nema jake Srbije bez jakog Niša i jakog regiona!

rssBookmark and Share

Bela Palanka 06.04.2015. S.L. Južna Srbija Info

Ujedinjena seljačka stranka nastavlja svoje aktivnosti u celom regionu – na redovnim izborima izabrano je novo rukovodstvo Opštinskog odbora u Niškoj Banji, na čijem je čelu sada Danijela Petković. Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić, rekao je da će se u Skupštini Srbije boriti za mnogo veća ulaganja u poljoprivredu, i ljude koji žive na selu i od sela.

Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke
Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke

Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik, rekao je da je izuzetno zadovoljan što je za predsednicu Opštinskog odbora stranke izabrana Danijela Petković, jer je ona žena koja iza sebe ima velike rezultate.
-    Danijela Petković je predsednica udruženja „Kruna“ iz Niške Banje, udruženja koje poštuje tradiciju, i koje je maksimalno promovisalo Nišku Banju i sve ono što je naše i prepoznatljivo, u celoj Srbiji. Inače, Ujedinjena seljačka stranka će i u narednom periodu biti aktivna – naš program jeste usmeren na sve što je vezano za selo i poljoprivredu, a i sami smo svedoci da i naša vlada, na čelu sa našim premijerom, stavlja veliki akcenat na poljoprivredu. Ja kao narodni poslanik, i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, i predsednik Pododbora za nerazvijena područja, očekujem da ćemo mi mnogo veći akcenat stavljati na ovaj deo naše Srbije, gde se nalaze Niška Banja, Svrljig, Bela Palanka, ističe Milija Miletić.
-    Suština svega jeste da se našim ljudima, koji žive na selu i od sela da veća podrška, a sa druge strane, očekujem da će Ujedinjena seljačka stranka na narednim lokalnim izborima sigurno imati svoje predstavnike i u Niškoj Banji. Trudićemo se da obezbedimo veća sredstva iz budžeta, odnosno veći procenat izdvajanja za naša sela i poljoprivredu, ali i za turizam. U Niškoj Banji je turizam nedovoljno razvijen, ali na tome ćemo raditi svi zajedno. Zato očekujem da će Danijela sa svojim predsedništvom i odborom raditi na promociji i pomoći našim poljoprivrednim proizvođačima, kaže Miletić.
-    Ja kao čovek koji je u Skupštini Srbije, ali pre svega lokalpatriota, iz Svrljiga sam, i u svakom svom nastupu pominjem opštinu Svrljig odakle dolazim, ali i ceo region! Bez jakog Niša, nema ni jakog regiona, tako da ćemo mi svi koji smo u Skupštini Srbije, posebno ja, zastupati interese moje opštine, Niša i regiona. Jer, bez jakog Niša, i našeg niškog regiona, nema ni jake Srbije, naglašava Milija Miletić.

Izbornoj sednici Ujedinjene seljačke stranke u Niškoj Banji, prisustvovao je i, kao predstavnik koalicionog partnera, Dejan Jovanović iz Srpske napredne stranke.

    


#   Bela Palanka   Svrljig   Niška Banja   Milija Miletić   Ujedinjena seljačka stranka USS   Dejan Jovanović   Danijela Petković
@seljacka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima