Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Profesor Boban Stojanović pristupio grupi građana "Dr Dragan Milić" - najavljen kao ekonomski ekspert

rssBookmark and Share

Niš 28.04.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Profesor Boban Stojanović, ugledni profesor na Ekonomskom fakultetu u Nišu, nedavno je pristupio grupi građana "Dr Dragan Milić" sa odlučnošću da predvodi tim eksperata koji će se posvetiti preporodu devastirane ekonomske situacije u Nišu.

Profesor Boban Stojanović pristupio grupi građana "Dr Dragan Milić" - najavljen kao ekonomski ekspert

Situacija u Nišu, kao i u širem regionu Jugoistočne Srbije, zahteva hitno rešavanje. Podaci pokazuju da građani Niša i Jugoistočne Srbije imaju prosečnu zaradu koja je niža za 20,000 dinara u poređenju sa Novosađanima, i za čak 30,000 dinara u poređenju sa Beograđanima. Ovo jasno ukazuje na neophodnost promene.

"Rešavanje ekonomske situacije najvažniji zadatak u narednom periodu. Niš mora postati bogatiji grad sa više dobro plaćenih radnih mesta kako bi sve oblasti od značaja za grad mogle da se razvijaju.

Centralna ideja grupe "Dr Dragan Milić" je da najstručniji pojedinci dobiju priliku da rešavaju najteže probleme, umesto da se favorizuju najposlušniji. Ovo je ključni putokaz za preporod Niša i cele jugoistočne Srbije.

Cilj je da Niš postane grad u kojem želite ostati i živeti, a ne grad iz kojeg želite pobeći", ističe dr Dragan Milić, prvi čovek ove, sada već političke organizacije.

Kako kažu. grupa "Dr Dragan Milić" poziva sve građane Niša i Jugoistočne Srbije da se pridruže ovom naporu za promene i da zajedno radimo na izgradnji bolje budućnosti.


#   Niš   Boban Stojanović   lokalni izbori 2024   Grupa građana Dr Dragan Milić   Boban Stojanović ekonomista
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima