Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

I pored "nesporazuma", ipak počeo "Nišvil" - prateći program na tri bine uz mere bezbednosti

rssBookmark and Share

Niš 16.09.2020. Južna Srbija Info

I pored, "nesporazuma" (više medijskog), 17. septembara, počelo je septembarsko izdanje Nišvil džez festivala 2020. Naredna četiri dana, besplatne programe će moći da prati ograničen broj posetilaca, saopšteno je danas u Gradskoj kući uz prisustvo gradonačelnice Sotirovski i direktora festivala, Ivana Blagojevića.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Program na tri bine, sa maksimum 20 stolica je besplatan.

"Nesporazum" je nastao zbog različitih preporuka Kriznog štaba Srbije ali i u različitom vremnskom peridu i Štaba za vanredne situacije Niša, vezano za broj dozvoljenih posetilaca na manifestacijama (okupljanje).

"Nesporazuma nema. Kako se Štab za vanredne situacije Grada Niša oslanja na mišljenje Instituta za javno zdravlje, čije su dozvole neophodne za održavanje manifetstacija, a popularni "Nišvil", kao i drugi festivali, nisu dobili pozitivno mišljenje te ustanove, događaji tog tipa biće održaani kada se za to steknu uslovi, ili u njihovom redovnom terminu naredne godine", rekla je gradonačelnica Dragana Sotirovski i dodala, da joj je veoma drago da će se "Nišvil", kao jedan od modernih brendova Niša, ipak održati u ovoj formi kako propisi nalažu.

Više na: http://nisville.com/sr/home/

Komentara: 0


#   Niš   Dragana Sotirovski   Nišvil   Ivan Blagojević   Nišvil 2020   Koronavirus
#GradonacelnicaN @nisville @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima