Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Odličnim nastupom Nemanje Nikolića počelo ''Medijanino kulturno leto 2021''

rssBookmark and Share

Niš 11.08.2021. Južna Srbija Info

Nastupom Nemanje Nikolića počelo je ''Medijanino kulturno leto 2021'' koje Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje u Svetosavskom parku.

Odličnim nastupom Nemanje Nikolića počelo ''Medijanino kulturno leto 2021''

Poznati izvođač narodnih, ali i evergrin melodija, predstavio se pesmama Tome Zdravkovića, ali i rokenrol repertoarom. Uz pevača poreklom iz Doljevca kod Niša, u Parku Svetog Save, igrale su i pevale sve generacije,  brojni građani iz Niša i okoline.

U saradnji sa Udruženjem niških domaćica i domaćina iz Niša za najmlađe je organizovan dečiji program -  radionica origamija,  slikanja specijalnih bojanki i učenja starih zanata, heklanje nakita, oslikavanje magnetića. Svako je poneo svoj rad kući za uspomenu. Mališani koji su bili vredni dobili su na poklon majice sa logom opštine i knjige - Zbornik radova sa 12. Medijaninog festivala Dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu. Trodnevni muzički program biće nastavljen u sredu, 11. avgusta nastupom Nevernih beba. Poslednjeg dana, 12. avgusta, posetioci će moći da uživaju u pesmama Amadeus benda i vatrometu koji će prvi put  biti priređen na ovoj manifestaciji.  Koncerti počinju u 21 sat. 

Prošlogodišnja manifestacija „Medijanino kulturno leto 2020.“ nije održana zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom kovid-19, pa je ove godine poseta besplatnim koncertima na otvorenom, u organizaciji Gradske opštine Medijana bila i očekivana.

 


#   Niš   Medijana gradska opština   Parking servis   Neverne Bebe   Medijanino kulturno leto   Nemanja Nikolić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima