Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Изложба у Нишкој Бањи „Чика Дуцин завет“Вршњачка туча у Врању, петнаестогодишњи дечак примљен у болницуПријем грађана: Идеје, непосредни разговори, услов за решење проблемаНиш спреман за празник кошарке, за Куп "Радивој Кораћ"Путнички воз ударио једну особу на отвореној прузи између Матејевца и СврљигаМинистар Тончев тражи бесплатне уџбенике за све ђаке у Србији, посебно из неразвијених општинаНишки Факултет спорта објавио оглас за упис кандидата на курс СПАСИЛАЦ НА ВОДИ


Променљиво облачно и ветровито-дуваће јак, понегде и олујни северозападни ветар, а смену сунчаних и облачних интервала пратиће повремени краткотрајни пљускови кише или суснежице у низијама и снега у брдско-планинским пределима.
После вршњачке туче у једној школи у Врању, петнаестогодишњи дечак, примљен је у Здравствени центар у Врању 26. јануара, извештава РТС-у
Министар Новица Тончев, на седници Савета за координацију активности и мера за раст бруто домаћег производа Републике Србије, на којој је присуствовао и председник државе Александар Вучић, тражио је да се додатно обрати пажња на привредни и туристички потенцијал неразвијених општина, као и да се обезбеде бесплатни уџбеници за децу са ових подручја, али и за сву децу у Србији.
Одборник СГ Ниша Миодраг Станковић, је позвао грађане да у понедељак 16. јануара упале свеће у помен Оливеру Ивановићу:
Поводом све учесталијих напада на аеродром "Кoнстантин Велики у Нишу и константно објављивање нетачних података од стране појединих медија, обавештавамо јавност о следећем", пише у делу саопштења "Аеродроми Србије", са седиштем у Нишу.
Иако ове зиме још увек није било снега и температуре су до почетка јануара више личиле на пролећне него на зимске, нагло захлађење последњих дана, када се температура у ноћним сатима спуштала у озбиљнији минус, запретиле су да угрозе озиме усеве и воћњаке.
Лепо време, празнични дани, бесплатан улаз и стотине Нишлија и гостију нашег града у обиласку Медијане, након отварања за посетиоце.
Град је спреман да дочека и буде добар домаћин кошаркашима и клубовима, учесницима финалног турнира Купа „ који се по 18 пут одржава у Нишу ((15.-18.фебруар)..
СВЕТОСАВСКИ КЊИЖЕВНИ АНТИКВАРИЈАТ одржаће се у четвртак, 26. јануара 2023, од 12.00 до 14.00 часова, у холу Нишког културног центра.
Дом здравља Ниш у сарадњи са представницима „Рода центра“ организовао је 24.01.2023. године још једну акцију у циљу обележавања Европске недеље превенције рака грлића материце.
Прокупчани су синоћ у традиционално лепом расположењу уз хитове познатог вокалног солисте Жељка Васића и спектакуларан ватромет у центру града дочекали Нову 2023. годину по јулијанском календару.
Поводом 131 године од рођења Душана Дуце Ђ. Цветковића, глумца, драмског писца, редитеља, вокалног солисте и композититора, у Институту „Нишка Бања“ 31.01.2023. (уторак) у 12 часова, у холу на 4. спрату стационара „Радон“ биће отворена изложба „Чика Дуцин завет“.
Поводом навода у јавности о боравку градоначелнице Ниша Драгане Сотировски у Бриселу и седишту Курске облати у Русији у „исто време“, а у циљу истинитог информисања јавности, редакција Јужне Србије Инфо је контактира градоначелницу да појасни информације које су претходних дана пласирали поједини опозициони медији.
Јужна Србија је још један, прелепи, део наше земље који поседује бање, језера, историју, културу, археолошка налазишта, традицију, љубав према храни и чувени јужњачки темперамент који воли песму, игру и штедњу.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима