Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Ниш гастрономска престоница Србије - промоција бурека на Сајму туризма у БеоградуКренуло прикупљање потписа за реконструкцију пругеУскоро филм о познатом музичару и боему, Жики ЧокалијиАлексинчани продавали грчко воће у Русију, лажно фактурисано као српскоДиректор "Железница Србије" поднео оставкуЗа рубрику "Веровали или не": Четврти пут са "уклете" пруге Ниш - Зајечар склизнуле цистерене са опасним материјама!Финале Купа Радивој Кораћ 2019: Партизан - Црвена Звезда (76:74)


Нишка Градска општина Црвени Крст је обезбедила рампе за особе са инвалидитетом за једну од зграда у насељу Стевна Синђелић. Осим рампи постављени су и гелендери на степеништу испред зграде, као и у ходнику саме зграде.
Како су саопштили у ПУ Ниш, полиција ухапсила је И.П. старог 32 године из околине Алексинца, због сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и неовлашћено држање опојних дрога.
Побољшање социјално-економског положаја новинара и подизање њихове као и медијске писмености новинара, неке су од основних новина Нацрта нове медијске стратегије, рекао је на јавној расправи у Нишу, председник радне групе за израду овог документа Дејан Стојановић.
Гостујући у емисији на локалном (регионалном) медију у Нишу, председник Народне странке Вук Јеремић, је изјавио да би након промене власти, требало спровести неопходну лустрацију.
У организацији Развојне агенције Србије, Канцеларије за економију и трговину Амбасаде Белгије у Србији и Белгијско-српске пословне асоцијације, у Клубу посланика у Београду одржана је презентација програма подршке и субвенција које Развојна агенција Србије пружа белгијским компанијама које послују у нашој земљи.
На пијацама у Нишу почела је продаја ротквица, зелене салате, парадајза и краставаца.
41. по реду Београдски сајам туризма отворен је данас и трајаће до 24. фебруара.
Републичка планинарска акција „Зимски успон на Трем“ у организацији Планинарског клуба Железничар биће одржана у суботу 23. фебруара.
Град Ниш и Народно позориште од 12. до 19. марта биће домаћини и организатори првог Фестивала драме и позоришта балканског културног простора „Театар на раскршћу“ на коме ће бити изведено осам такмичарских представа и комад у част награђених.
У протекла 24 сата лекари нишке Хитне помоћи, имали су мање интервенција у амбуланти и на терену.
Приводи се крају снимање новог документарно биографског филма о преминулом нишком музичару, боему, Палилулцу Живојину Исаковићу – Чокаллији.
Данас сви топлотни извори стартовали на време и врше уредну испоруку топлотне енергије, саопштили су из нишке "Топлане".
Председник Србије сумирајући резултате прошле године и шта нас очекује у 2019. години, говори о свему у аторском тексту за Курир.
Да ли је за малигна обољења становника Србије више крив НАТО или катастрофална политика оних који су водили земљу деведесетих