Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac: Zatvara se "IDEA"

rssBookmark and Share

Leskovac 25.01.2015. BETA, Južna Srbija Info

Hipremarket trgovinskog lanca "Idea" u Njegoševoj ulici u Leskovcu biće zatvoren od 31. januara, potvrđeno je danas u toj trgovini

Leskovac: Zatvara se "IDEA"

Zaposleni u "Idei", koja je u Leskovac stigla pre sedam i po godina, obavešteni su o tome juče.

"Ujutru su nam saopštili da polako pakujemo robu sa rafova i da se neće primati nova roba. Bili smo zatečeni, šokirani. Tražili smo sastanak sa direktorom i on nam je obećao da niko neće biti otpušten", ispričao je jedan od trgovaca.

Beta nije mogla da uspostavi zvanični kontakt sa nadležnima u ovoj trgovini, ali nam je nezvanično potvrđeno da se objekat u Njegoševoj zatvara.

"Došlo je do velikog pada pazara na dnevnom i mesečnom nivou, posebno od početka jula prošle godine. Sve zalihe robe prebacićemo u naša druga dva objekta, objekta Rode u Leskovcu", kazao je jedan od šefova koji je zahtevao anonimnost.

I radnici iz "Idee" biće prebačeni u "Rodu".

"Prebaciće nas u Rodu jer smo u stalnom radnom odnosu, a one iz Rode će otpustiti. Tamo svi rade po ugovoru na tri meseca", objasnio je jedan od radnika.

Vlasnik "Idee" i "Rode" je hrvatski državljanin, koji je, navodno, već prodao objekat u Leskovcu jednoj tekstilnoj kompaniji.

Komentara: 0


#   Leskovac   trgovina   Idea     market   Roda market
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima