Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvoren moderan "Kapitol park" u Leskovcu (FOTO)

rssBookmark and Share

Leskovac 10.05.2019. Južna Srbija Info

U Leskovcu je juče otvoren Kapitol park, tržni centar čiji se prodajni objekat prostire na 6500 kvadratnih metara, dok se čitav kompleks prostire na 16500 kvadratnih metara.

Otvoren moderan "Kapitol park" u Leskovcu (FOTO)

Leskovčanima će od juče biti dostupni eminentni domaći i strani brendovi u 16 prodavnica među kojima su Daihman, Gigatron, LC Vaikiki, Lili, Intersport, Pertini, Top Šop, Maksi...

Britanska kompanija Posejdon grupa i belgijska Mitiska su u izgradnju ovog objekta uložile preko 10 miliona evra.

Svečanom otvaranju prisustvovao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, brojni gosti, kao i direktor Posejdon grupe u Srbiji Džejms Gan.

Gradonačelnik Cvetanović je predstavnicima Posejdon grupe poželeo dobrodošlicu u Leskovac i poželeo sve najbolje u daljem radu i istakao: „Leskovac je, osim po našem čuvenom roštilju i gostoprimljivosti, postao prepoznatljiv kao grad građevinarstva i novih investicija. Grad se tokom poslednjih šest i po godina gradio, razvijao i izrastao u multinacionalni privredni centar koji je dom kompanijama iz Južne Koreje, Turske, Nemačke, Grčke, Danske, Belgije i Velike Britanije.

Ka cilju da postanemo privlačno mesto za domaće i strane investitore išli smo polako. Korak po korak, stepenik po stepenik, predano smo radili da postanemo lokalna samouprava sa povoljnim poslovnim okruženjem i to dokazuje BFC sertifikat čiji smo ponosni nosioci ali i današnji dan, kada otvaramo ovaj savremeni tržni centar. Nadam se da će našim prijateljima i partnerima iz Posejdon grupe biti prijatno u Leskovcu i da ćemo uskoro otvoriti i drugi Kapitol park u našem gradu.

Džejms Gan je iskazao veliko zadovoljstvo zbog otvaranja ritejla u Leskovcu i rekao: „Sa velikim zadovoljstvom otvaramo naš četvrti po redu ritejl park u Srbiji. Posejdon je prisutan u Srbiji više od decenije kao grupacija koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem komercijalnim nekretninama, a samo u poslednjih pet godina otvorili smo Kapitol Parkove u Šapcu, Somboru i Beogradu, a danas imamo veliko zadovoljstvo da budemo u Leskovcu.“

Nakon svečanog otvaranja posetioci će moći da uživaju različitim sadržajima, zabavnom programu, koncertu Tropiko benda i vatrometu.

Komentara: 0


#   Leskovac   Goran Cvetanović   tržni centar   lokalna samouprava   Tropiko bend   Šoping centar   Kapitol park
@CvetanovicG @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima