Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Plaćanje poreskog duga u Leskovcu na rate

rssBookmark and Share

Leskovac 10.06.2016. Grad Leskovac

Lokalna poreska administracija u Leskovcu, na zahtev poreskog obveznika može odložiti plaćanje glavnog poreskog duga do 2.000.000 dinara bez kamate za pravna lica i do 200.000 dinara za fizička lica.

Plaćanje poreskog duga u Leskovcu na rate

Gradska uprava za finansije grada Leskovca, Odsek lokalne poreske administracije obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda, da na osnovu izmene Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Lokalna poreska administracija na zahtev poreskog obveznika može odložiti plaćanje glavnog poreskog duga do 2.000.000 dinara bez kamate za pravna lica i do 200.000 dinara za fizička lica, sa stanjem na dan 4. mart 2016. godine, najduže do 60 mesečnih rata uz otpis 100% kamate.

Zahtev za odlaganje plaćanja poreskog duga na rate može da se podnese Lokalnoj poreskoj administraciji najkasnije do 4. jula 2016. godine.

Dakle, svi obveznici koji tokom reprograma izmire u odgovarajući broj rata glavni dug, stiču pravo na otpis celokupne kamate koju duguju na dan 4. mart 2016. godine.

Obaveštavaju se obveznici poreza na imovinu i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine da je u toku podela rešenja za 2016. godinu.

Komentara: 0


#   Leskovac   porez   Poreska uprava   Gradska uprava   lokalna samouprava   rate   dugovanje   fizička lica   pravna lica   Uprava za finansije
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima