Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Rajan er" od juče ponovo leti iz Niša do Berlina, do Malte od polovine avgusta

rssBookmark and Share

Niš 03.08.2020. Južna Srbija Info

"Rajan er", evropska avio-kompanija broj jedan, u nedelju 2. avgusta obnovila je letove iz Niša ka Berlinu, posle 4 meseca pause prouzrokovane pandemijom virusa KOVID-19. Berlin je tako prva linija te kompanije koja se realizuje u letnjem redu letenja.

Foto: Aerodrom Niš
Foto: Aerodrom Niš

Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta meseca kada njivoga vlada skine restrikcije za putovanja.

Građani Srbije sada mogu da planiraju zasluženi letnji odmor po najnižim cenama pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Ryanair preporučio tokom ovog leta kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.

U cilju  proslave prvog leta  iz Niša, a posle COVID-a, Ryanair je pokrenuo prodaju sedišta sa cenama od samo 26,99€ u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede (5. avgusta), samo na zvaničnoj veb stranici avio-kompanije www.ryanair.com.

Olga Pavlonka predstavnica Rajaner-a izjavila je:

„Rajan er" sa zadovoljstvom objavljuje da nastavlja sa operacijama u Srbiji nakon 4 meseca. Let iz Niša za Berlin predstavlja prvu liniju za letnju sezonu 2020 iz Srbije.

 Kako bismo proslavili svoje prve letove posle pauze zbog  KOVID – a, pokrenuli smo prodaju sedišta sa cenama karte za samo 26,99€ u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koje moraju biti rezervisane do srede u  ponoć (5. avgusta). S obzirom da će  sedišta po ovim cenama brzo biti prodata, putnici bi trebalo da se što pre prijave na www.ryanair.com i izbegnu da propuste ovu priliku. „

Aerodromi Srbije – direktor sektora aerodroma u Nišu Konstantin Veliki Dušan Knežević rekao je:

„Radujemo se povratku u Niš, jer ovo povećava broj destinacija sa aerodroma Konstantin Veliki Veliki u Nišu.

Pored leta za Berlin, očekujemo da će se destinacije na kojima je Rajan er leteo iz Niša pre pandemije postepeno obnavljati, kao i da će se uvesti nove.

Podsećamo sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti KOVID – 19, kao i da se  detaljno informišu  pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku.“

Komentara: 0


#   Niš   Berlin   aerodrom Konstantin Veliki   Rajan er   Malta
@NisAirport @Ryanair @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima