Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Škola kreativne ekonomije u Nišu

rssBookmark and Share

16.03.2016. Južna Srbija Info

Od. 24. marta do 20. aprila u Nišu održava se jedinstveni program edukacije lidera u oblasti kreativne ekonomije - Škola kreativne ekonomije.

Škola kreativne ekonomije u Nišu

Ona funkcioniše kao kreativna laboratorija za transfer najnovijih stručnih znanja u oblasti kreativne ekonomije, kao i domaćih i međunarodnih iskustava iz prakse. 

Ove godine posvećena je lokalnom razvoju i kreativnoj ekonomiji. Nju će 24. marta otvoriti prof. David Throsby sa Univerziteta u Sindeju, vodeći međunarodni stručnjak za kreativnu ekonomiju, konsultant UNESKO, UNDP, Svetske banke, EU... Zajedno sa njim na školi će učestvovati 25 vodećih domaćih i stranih predavača iz oblasti planiranja razvoja kreativne ekonomije koji će učesnicima preneti svoja iskustva. 

Učesnici škole biće prva generacija kvalifikovanih eksperata u Srbiji za oblast planiranja lokalnog razvoja kreativne ekonomije i za rad na projekatima u oblasti kreativnih industrija. Broj učesnika je ograničen. 

Prijave za učešće na Školi mogu se poslati na info@kreativnaekonomija.com do 20.03.2016. Za izabrane polaznike pohađanje obuke je besplatno. 

Dodatne informacije mogu se dobiti na...

info@kreativnaekonomija.com

Komentara: 0


#   obuka   UNESKO   Svetska banka    
@UNESCO @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}