Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dve humanitarne predstave u Kuršumliji: Prihod ide za lečenje male Dunje Jovanović

rssBookmark and Share

Kuršumlija 10.09.2015. Topličke vesti, Južna Srbija Info

Kancelarija za mlade sprovodi humanitarnu akciju pomoći desetogodišnjoj Dunji Jovanović iz Kuršumlije, kojoj je neophodno presađivanje kostne srži a ujedno boluje i od akutne leukemije.

Pera Detlić, neformalna grupa
Pera Detlić, neformalna grupa

Ona se nalazi na lečenju u Beogradu a njeni roditelji nemaju nikakve prihode.

KZM akciju sprovodi sa volonterima, članovima Neformalne grupe “Pera Detlić”, školama, Narodnom bibliotekom, privatnim preduzetnicima iz Kuršumlije, Varoškim pozorištem “Histrion” iz Prokuplja i mnogim drugima, koji su se odazvali akciji.

KZM poziva na predstavu “Suze i biseri”, koju će izvesti Dunja Jovanović sa majkomNeformalna grupa “Pera Detlić”, a sav prihod i dobrovoljni prilozi ide za pomoć maloj Dunji. Predstava će biti održana u sali bioskopa, u ponedeljak, 14.09.2015. sa početkom od 20:00 časova.

Pozorište iz Kolašina igra predstavu za malu Dunju

- Kolašinsko amatersko pozorište  se priključilo humanitarnoj akciji, te će odigrati predstavu za decu “Trapavi Alibaba i razbojnici”, koja je klasicna bajka o Alibabi, pomerena u vremenu i prostoru, sa mnogo komičnih elemenata, koje nećete naći ni u jednoj knjizi već samo u teatru i u ovoj verziji poznate priče.

Kolašinsko pozorište nastupalo je na dečjim i na festivalima za odrasle, osvajajući prve nagrade za svoja kolektivna i pojedinačna ostvarenja-kaže Petar Dikić, koordinator KZM. Ova predstava igra se u sali bioskopa, u sredu, 16.09.2015. godine, sa početkom u 12:30 sati.

 

Komentara: 0


#   Kuršumlija   pozorište   humanost   lečenje   predstava   amatersko pozorište   Dunja Jovanović      
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima