Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Glasna muzika iz kafića pretila da prekine koncert na otvaranju Horskih svečanosti

rssBookmark and Share

Niš 06.07.2018. Južna Srbija Info

Sinoć na otvaranju manifestacije se desilo da je oko 22.30, iz potpuno neobjašnjivih razloga, jedan od kafića zabunom pustio muziku u terminu za koji je važila zabrana Komunalne inspekcije GO Crveni Krst.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Energičnom reakcijom organizatora manifestacije, Niškog kulturnog centra, Komunalne inspekcije GO Crveni Krst i Komunalne policije Grada Niša zaustavljeno je glasno emitovanje muzike u kafiću i sprečeno ometanje programskih aktivnosti na Letnjoj pozornici, a prekršioci naloga Komunalne inspekcije GO Crveni Krst suočiće se sa odgovarajućim prijavama nadležnih organa.

Niški kulturni centar, kao organizator javne gradske manifestacije 27. Internacionalnih horskih svečanosti u Nišu, na vrme je poslao dopise svim nadležnim službama (između ostalog i Komunalnoj inspekciji GO Crveni Krst) o tome da se program manifestacije na Letnjoj pozornici u Tvrđavi svake večeri, od 5. do 8. jula, odvija počev od 20.30, pa najkasnije do ponoći.

U tom smislu je Komunalna inspekcija GO Crveni krst reagovala u skladu sa našim dopisom i blagovremeno izvestila kafiće u niškoj Tvrđavi da muziku mogu da puštaju tek od ponoći, kako ne bi ugrozili odvijanje glavnog programa 27. IHS.

"Napominjemo da smo ponovo upozorili kafiće o terminnu održavanja IHS i da ćemo istim takvimj energičnim reakcijama sprečiti bilo kakvo slično remećenje programa, dok će se eventualni prekršioci suočiti sa veoma ozbiljnim prijavama i kaznama", kažu u Niškom kulturnom centru.
 

Komentara: 0


#   Niš   muzika   komunalna policija   Niški kulturni centar   komunalna inspekcija   ugostiteljski objekat   Internacionalne horske svečanosti
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}