Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Vranje izdvojio pola miliona za lečenje Miljane Ristić Stanković

rssBookmark and Share

Vranje 21.04.2017. Južna Srbija Info

Miljana Ristić Stanković, koja je teško obolela od akutne mijeloblastne leukemije (AML), trenutno je u Nišu, gde je započeta prva faza lečenja agresivnom hemoterapijom.

Grad Vranje izdvojio pola miliona za lečenje Miljane Ristić Stanković

"Nakon saznanja da je Miljani hitno potrebna intevencija u inostranstvu, koja je veoma skupa i zahtevna, Gradsko veće Grada Vranja je na prethodnoj sednici opredelilo iznos od 500.000 dinara", kaže gradonačelnik dr Slobodan Milenković.

On je uputio apel svim gradskim javnim preduzećima i ustanovama, republičkim institucijama, privrednicima i društveno - odgovornim pojedincima, da se uključe u akciju i podrže Miljaninu borbu. Apelu su se već odazvali javna preduzeća Vodovod, Komrad, Novi dom, PU Naše dete, a tokom dana u akciju se uključuje i Sindikat Gradske uprave, kao i druge sindikalne organizacije javnih ustanova. Novčanu podršku pružiće i gradonačelnik i načelnik Gradske uprave sa zamenicima, Skupština grada, pomoćnici gradonačelnika i članovi Gradskog veća.

Svi koji žele da pomognu, dodatne informacije mogu dobiti na FB strani:

Miljana Ristić Stanković - Donacije za transplantaciju

Komentara: 0


#   Vranje   javna preduzeća   Gradsko veće   sindikat   lečenje   Fejsbuk   leukemija   Slobodan Milenković   Skupština grada   Novi dom   Miljana Ristić Stanković
@facebook @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima