Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Humanitarna žurka MK VETERANI 63. PADOBRANSKE za srećnije detinjstvo i lečenje malog Gavrila Popčevića

rssBookmark and Share

Niš 18.03.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Moto klub veterana 63. Padobranske Niš sa zadovoljstvom najavljuje humanitarnu žurku pod nazivom "Za srećnije detinjstvo i lečenje malog Gavrila Popčevića". Ova nesebična inicijativa ima za cilj da prikupi sredstva za lečenje petogodišnjeg Gavrila , hrabrog dečaka koji se bori sa teškom bolešću (Acute lymphoblastic leukemia).

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Datum održavanja ove plemenite manifestacije je 23. mart od 19 časova, a mesto okupljanja je restoran Doma Vojske u Nišu. Svi ljubitelji dobre zabave i humanih akcija pozvani su da se pridruže i pruže podršku Gavrilu i njegovoj porodici u njihovoj borbi.

Očekuje se veče ispunjeno pozitivnom energijom, sjajnom muzikom i druženjem sa prijateljima, sve sa ciljem da se prikupe neophodna sredstva za lečenje malog borca. Ulaz na žurku će biti besplatan, ali će posetioci imati priliku da doniraju sredstva koja će biti namenjena Gavrilovom lečenju.

"Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i pomognu u stvaranju srećnijeg detinjstva za malog Gavrila Popčevića. Neka naša zajednička podrška bude svetlo koje će obasjati put ovog hrabrog dečaka i njegove porodice", kažu oragnizatori.


#   Niš   Dom Vojske   humanitarna akcija   63. padobranska   MK Veterani 63 padobranska   moto klub   Gavrilo Popčević
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima