Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

LUKOIL donirao je 500 hiljada dinara ustanovi "Mara"

rssBookmark and Share

Niš 07.07.2017. Južna Srbija Info

Kompanija LUKOIL SRBIJA AD donirala je 500 hiljada dinara Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Mara“ i Centru za porodični smeštaj i usvojenje. „Mara“ je od ove kompanije dobila 300, a Centar 200 hiljada dinara, koje će iskoristiti za nabavku opreme, neophodne za rad.

LUKOIL donirao je 500 hiljada dinara ustanovi "Mara"

Direktorima ovih ustanova vaučere je danas, u Gradskoj kući u Nišu, u prisustvu gradonačelnika uručio generalni direktor kompanije LUKOIL u Srbiji Igor Semeničev. Donacija je realizovana u sklopu projekta „Dobra energija pokreće dobra dela“, koji je kompanija LUKOIL organizovala uz podršku Grada Niša, u periodu od 25. maja do 25. juna na svojih pet benzinskih stanica, i u kome su učestvovali građani koji su svojim glasovima doprineli da se akcija uspešno realizuje, a novac pravilno raspodeli.

„Zadovoljni smo što smo učestvovali u projektu, a ujedno i učvrstili saradnju sa Gradom. Zahvalan sam Gradu Nišu i građanima koji su pokazali veliko interesovanje  da pomognu. Ovakvi projekti važni su za socijalno-društveni život. Nastavljamo sa akcijom u skladu sa našim mogućnostima i uvek ćemo izlaziti u susret građanima“, rekao je generalni direktor LUKOIL Srbija Igor Semeničev.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović zahvalio se rukovodstvu LUKOIL Srbija i građanima koji su učestvovali u akciji.

„Akciji se priključilo oko 7 000 građana, što je veliki broj. Ove ustanove značajne su za naš grad. Kompanija LUKOIL i prethodnih godina davala je svoj doprinos i pokazivala da je društveno-odgovorna. Nadam se da će tako biti i u narednom periodu“, istakao je gradonačelnik Darko Bulatović.

Direktor „Mare“ Miloš Ranđelović i direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje Violeta Blagojević, zahvalili su rukovodstvu Grada Niša i kompanije LUKOIL Srbija AD na pomoći i istakli da im sve ovo mnogo znači.

„Hvala Gradu Nišu što se setio ustanove koja nija gradska nego republička. Imamo 680 dece i 450 hraniteljskih porodica. Republika brine o svima njima, ali nam je svaki dinar dobrodošao. Ova sredstva iskoristićemo za inastaliranje „pametne table“ u našoj sali, ali i za klimu koja nam je neophodna kako bi uslovi rada bili kvalitetniji“, poručila je direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje Violeta Blagojević.

Direktor „Mare“ Miloš Ranđelović veruje da će ovakvih akcija biti još više. „Novac ćemo iskoristiti za uređenje nekih prostorija i kupovinu kreveta“, rekao je ovom prilikom.

Komentara: 0


#   Niš   donacija   Darko Bulatović   Violeta Blagojević   Mara centar   Lukoil   Igor Semeničev
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]