Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najbolji studenti ponos i budućnost Vranja

rssBookmark and Share

Vranje 07.01.2019. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović priredili su prve nedelje Nove godine, prijem za 30 najboljih studenata

Najbolji studenti ponos i budućnost Vranja

„Ovo je druga godina kako najuspešnije studente nagrađujemo sa po 20.000 dinara, a inicijativa za ovu akciju potekla je od gradonačelnika Vranja. Na konkurs je stiglo 60 prijava, što pokazuje da Vranje ima uspešne ljude u koje ulažemo", rekla je gradska većnica Zorica Jović poručivši mladima da nastave još intenzivnije da rade i vrate se po završetku školovanja u Vranje.

„Visok prosek koji imate dokaz su vašeg napornog rada i odricanja. Vi na najbolji način prezentujete svoj grad na fakultetima, ali i kongresima. Evidentan je odliv mozgova iz zemlje i taj problem rešava država, a lokalna samouprava kroz podršku i ulaganja u razvoj Vranja, želi da stvori što bolje uslove za vaš povratak. Vi ste nam potrebni i uvek sa ponosom govorite o svom gradu", poručio je gradonačelnik dr Milenković. Na podršci lokalne samouprave zahvalila se Bojana Stanković.

„Za nas je ovo stimulativni čin i nastojaćemo da i dalje budemo najbolji", naglasila je ona.

Komentara: 0


#   Vranje   studenti   lokalna samouprava   Slobodan Milenković   odliv mozgova   Bojana Stanković   Jana Stanković
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima