Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nemar: Narodni poslanici „bojkotovali“ privrednike Niša i okoline

rssBookmark and Share

Toplički okrug 21.09.2015.

Od 19 pozvanih narodnih poslanika, koliko delegira Nišavski, Pirotski i Toplički okrug, na današnjoj sednici u Regionalnoj privrednoj komori pojavilo se samo devet!

Foto: Građanin
Foto: Građanin

Od 12 niških predstavnika naroda, njih petoro iz Niša su udostojili ovaj skup, a kasnije je stigao i dr Dušan Milosavljević.

Kako nezvanično saznaje “Gradjanin” Milija Miletić iz Svrljiga, se javio da nije u mogućnosti da prisustvuje važnom sastanku sa privrednicima ovih okruga. Ovaj sastanak je organizovan zato da privrednici tri okruga kažu “što im je na duši” o privrednim kretanjima kako bi to poslanici preneli kolegama u srpskom parlamentu, ali po svemu sudeći, taj glas će biti “šapatom prenesen”

Dr Dragan Kostić, predsednik Regionalne privredne komore rekao je da su teme na ovom skupu razmatranje informacija o aktuelnom stanju u privredi i predlozi mera za unapređenje privrede regioina. Sama najava ovih tema trebala je da privuče sigurno veći broj poslanika koji primaju masne apanaže za svoj rad, ali očigledno da to neki tako ne misle.

Od niških poslanika na sastanku su se pojaviili Milorad Stošić(PUPS), Ninoslav Stojadinović, Adrijana Atanasov(SNS), Blagoje Bradić(ZZS) i Bratimir Vasiljević(SNS). Niška javnost je inače zainteresovana da vidi kako izgleda poslanica SNS-a, Ljubica Mrdaković – Todorović, ali očigledno da će se to zbiti u narednim prilikama.

Građanin, 

M.S.

Komentara: 0


#   Toplički okrug   Milija Miletić   Nišavski okrug   Pirotski okrug   Milorad Stošić   Ninoslav Stojadinović   sastanak   Regionalna privredna komora   Blagoje Bradić   Dragan Kostić   Bratimir Vasiljević   Ljubica Mrdaković   poslanici  
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}