Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mitić: Saobraćajci se vraćaju na raskrsnice i nema više redova za nova dokumenta

rssBookmark and Share

18.01.2016. Južna Srbija Info

U jednom od svojih prvih susreta sa novinarima, Ninoslav Mitić, novi načelnik PU Niš, izdvojio je kao jedan od primarnih zadataka, postavljanje saobraćajnih policajaca na prometnijim raskrsnicama u gradu i regulisanje dobijanja novih dokumenata bez čekanja.

Ninioslav Mitić, Foto: T.Todorović, Politika
Ninioslav Mitić, Foto: T.Todorović, Politika

Da podsetimo, Ninoslav Mitić postavljen je namesto načelnika niške policije 1. januara, ove godine.

Mitić, dosadašnji operativac (BIA), preuzeo je mesto načelnika PU, od Srđana Grekulovića, koji je penzionisan po hitnom postuku, dan ranije 31. decembra.

On je istako da će se broj zaposlenih koji rade na prijemu i izdavanju ličnih dokumenta povećati, kao i broj punktova, što bi trebalo da smanji dosdašnje gužve na minimum.

Saobraćajni policajci regulisaće saobraćaj u takozvanim špicevima, u jutaranjim i popodnevnim časovima. Upitan, da li je zadovoljan bezbednosnom situacijom u Nišu, Mitić je kratko odgovorio, da je je situacija uglavnom zadovaljavajuća.

Takođe, dodao je da racija po gradskim lokalima više neće biti u klasičnom smislu, što ne znači da policija neće i dalje vršiti svoju dužnost i voditi računa o bezbednosti građana, rekao je Mitić.

Komentara: 0


#   policija     bezbednost   novinari     saobraćajna policija   lična karta   PU Niš   dokumentacija   Ninoslav Mitić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima