Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Od "Imleka" za početak školske godine: Mlečni paketići za mališane iz Doma "Duško Radović“ u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 04.09.2019. Južna Srbija Info

Kompanija Imlek je i ove godine tradicionalno obeležila početak školske godine, donacijom Moja Kravica mlečnih paketića i školske opreme štićenicima Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“.

Od "Imleka" za početak školske godine: Mlečni paketići za mališane iz Doma "Duško Radović“ u Nišu

Sa ciljem da najmlađima obezbedi srećno i bezbrižno detinjstvo i lepši početak školske godine, Imlek je odlučio da donira omiljene Moja Kravica proizvode školarcima iz Doma za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu i na taj način prvacima ulepša početak đačkog doba, a starijim školarcima poželi uspešan povratak u đačke klupe. Školarce su obradovali mlečni paketići, Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica mleko sa ukusom i Moja Kravica mleko obogaćeno D3 vitaminom, kao i Moja Kravica rančevi i sveske za predstojeće školske poduhvate. 

„Ovim gestom kompanija Imlek želi da ulepša novu školsku godinu đacima prvacima ali i starijim školarcima, i na taj način istakne značaj najlepšeg đačkog doba. Kontinuiramo radimo na društveno odgovornim projektima, među kojima su nam svakako najznačajniji oni koji se odnose na najmlađe, njihovo zdravo odrastanje i pravilan razvoj. Ovaj projekat je samo jedan je u nizu mnogobrojnih koje sprovodimo, i svakako nameravamo da nastavimo u istom smeru“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Komentara: 0


#   Niš   Imlek   Dom Duško Radović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima