Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Podrška i čestitke prvacima opštine Medijana

rssBookmark and Share

Niš 03.09.2018. Južna Srbija Info

Povodom početka nove školske 2017/2018. godine predsednik Gradske opštine Medijana, Nebojša Kocić posetio je Osnovnu školu Car Konstantin u Nišu. On je pozdravio prvake na prijemu organizovanom posebno za njih, u školi koja je ove godine bogatija za 155 učenika.

Podrška i čestitke prvacima opštine Medijana

"Prvacima ove škole doneli smo prigodan poklon, "zakletvu prvaka", koja će ih na zanimljiv način uvesti u novi svet učenja i drugarstva. Gradska opština Medijana će prvacima pokloniti i uniforme-majice sa dugim i kratkim rukavima, edukativnu igricu i reflektujući prsluk radi bezbednosti u saobraćaju", rekao je Kocić i pozvao nove đake Cara Konstantina da budu vredni na ponos opštine i roditelja, i ređaju samo petice u dnevniku.

-Na kraju svim našim đacima, posebno onima koji prvi put ulaze u školske klupe, želim srećan početak školske godine! – dodao je prvi čovek najveće niške opštine.

Na području Gradske opštine Medijana je 10 osnovnih škola, a ukupan broj prvaka u njima je nešto veći od 1000. Svečanostima u ostalih devet škola prisustvovali su i ostali članovi rukovodstva Gradske opštine Medijana. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   prvaci   školska godina   Car Konstantin OŠ   gradske opštine   Gradska opština   Nebojša Kocić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima