Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pretpraznična bajka za 1000 dece - završeni Zimski dani u Medijani 2021.

rssBookmark and Share

Niš 24.12.2021. Južna Srbija Info

Podelom voća, sokova i paketića u Svetosavskom parku, završeni su peti po redu „Zimski dani u Medijani 2021“ u organizaciji Gradske opštine Medijana. Oko 1000 dece učestvovalo je na tradicionalnoj manifestaciji, a lepo vreme poslednjeg dana privuklo je najveći broj mališana.

Pretpraznična bajka za 1000 dece - završeni Zimski dani u Medijani 2021.

Na platou ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u protekla tri dana bilo je dece svih uzrasta, a društvo su im pravili roditelji, bake i dede, nastavnice, učiteljice. Raznovrstan program na omiljenom mestu okupljanja mališana, uz muziku, igru i omiljene likove, upotpunjen je Vilenjakovim radionicama. 

Najveću pažnju prethodnih dana, pored likova iz crtanih filmova, privukao je Deda Mraz, pa su i radionice crtanja i pisanja čestitki upravo njemu, najmlađima bile veoma zanimljive. Ako je neko dete zaboravilo da svoje želje uputi Deda Mrazu, ovo je bila prava prilika da to učini.
Najsrećnijim učesnicima današnjeg druženja, uručeni su paketići, dok su ostali najmlađi stanovnici, kući poneli slatkiše kompanije IDEA, koji simbolizuju praznike, kao i krofne, koje je darivao niški „Žitopek“.

 


#   Niš   Medijana gradska opština   park Svetog Save   Zimski dani
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima