Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Balkanski seks i grad – čipka i čokolada"

rssBookmark and Share

05.07.2016. Južna Srbija Info

„Balkanski seks i grad – čipka i čokolada” je uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” koja na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu.

ziginfo.rs
ziginfo.rs

”Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada” premijerno će biti prikazana u sredu 6. jula u 20.30 na platou kafea “Pozornica” u Tvrđavi.

Neobične likove romana „Čipka i čokolada” tumače mladi i talentovani glumci Ivana Panzalović, atraktivna profesorka u ,,Kursadžijama”, Đerić Čarni, kao i mlada Milena Matić-Lasić, supruga Frana Lasića, kao i Frano Lasić. Dve žene, potpuno različite po izgledu i karakteru, govore o svemu što ih muči na duhovit način. Dva muška aktera, koja se bore za svoj prostor među ženama, zatvaraju krug nedoumica svojim savetima, šarmom i pesmom.

„Čipka i čokolada-balkanski seks i grad” je performans koji se sastoji iz dramskih i muzičkih segmenata. Performans je prožet songovima koje izvode operska diva Gabrijela Ubavić, Frano Lasić i Zoran Paunović (grupa Jugosloveni).

Knjiga „Čipka i čokolada” je svetlost dana ugledala na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu, neobična po formi i stilu pisanja čitalačku publiku je osvojila na prvi pogled.Potpisuju je tri autora Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer.

Režija predstave je poverena Franu Lasiću, uz stručne konsultacije Milana Jelića, scenarista je Ivana Panzalović, producent Stanko Holcer.

Zbog velikog interesovanja javnosti, odlučili smo da publici knjigu predstavimo i u pozorišnom formatu.


#   predstava   Niška tvrđava    
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima